WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer on suomalainen roolipelifoorumi, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman aktiivinen.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Roolipeli: Columbus Greek

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Unique
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 21.02.2010
Ikä : 20
Paikkakunta : Lahti

ViestiAihe: Roolipeli: Columbus Greek   9/1/2011, 19:57

Columbus Greek University on yksityinen yliopisto Washingtonin itärannikolla, joka vastaanottaa opiskelijoita jokaisesta osavaltiosta. Vaikka Greekin lukukausimaksut ovat melkein hunajaa, löytyy opinahjosta kirjavaa porukkaa aina matematiikkakerholaisista sisarkunnan puheenjohtajiin. Columbus Greek on matematiikka-luonnontiedepainotteinen yliopisto, joka noudattaa yleisestikin perinteikkään amerikkalaiskoulun kriteereitä: hyvät suhteet kermaan takaavat sen, että päätäsi ei uiteta vessanpöntössä välituntisin. Vaikka kuinka hassulta se kuulostaakin, pidä kerma kuohkeana niin säästyt jatkuvalta piinalta.

Jos kerran mielistely ja nuoleskelu takaavat hyvät mahdollisuudet selvitä hengissä kolmevuotisesta perustutkinnosta tai pahimmassa tapauksessa myös kolmevuotisesta jatkotutkinnosta, ei varmaan edes kannata yrittää olla oma itsensä (ellei sitten satu luonnostaankin olemaan pinnallinen ja ärsyttävä ämmä), sillä parhaat pärjäävät ja ne jotka eivät pärjää.. noh, sanotaan että heistä kuullaan erittäin vähän yhtään mitään.

Columbus Greekin eliitti painottuun hyvin kahdessa sanassa: Sharon Stone. Sharon Stone on se, joka päättää kuka kulkee kenenkin kanssa ja kuka ei. Hän säännöstelee koulun kirjoittamattoman arvoasteikon yhä uudelleen ja uudelleen, niputtaen ihmiset siististi omiin klikkeihinsä. Sharon Stone on täydellinen ja sellainen, jonka saappaissa jokainen tyttö (ja ehkä muutama poikakin) haluaisi olla. Häneltä löytyy tyylitajua, rahaa, auktoriteettiä, ulkonäköä ja kaikkea sitä maallista mammonaa, mistä jokainen haaveksii. Sharon pitää Columbus Greekin yliopistoa otteessaan pitkillä lakatuilla kynsillään ja tietää, miten kiedotaan opettajat pikkurillin ympärille. Hän on koulun queen bee, kuningatar, se joka jokainen tyttö haluaa olla.

Greekin yliopistossa on tällähetkellä viisi oppilaskuntaa (kts. nimet kohdasta sisarkunnat), joiden talot sijaitsevat joko hieman yli tai alle mailin päässä virallisesta koulurakennuksesta. Sisarkunnat ovat oppilaiden itse ylläpitämiä hiippakuntia, jotka majoituttavat aina lukukausiksi jäsenensä. Greekin yliopisto maksaa noin kolmasosan oppilaskuntien kulutuksesta, edellyttäen sen, että lukukausien päättyessä ne antavat vapaaehtoisen summan valitsemalleen hyvätekeväisyysjärjestölle. Sisarkunnilla ei sinänsä ole mitään virkaa, ne ajavat lukiossa olevien klikkien asiaa ja määrittävät siis sen, kuka liikkuu kenenkin kanssa ja kuka ei.

~~~~~~

Sisarkunnat:

Kappa Xi Upsilon sisarkunta

liittymisvaatimukset: erilaisten tehtävien suorittaminen, keskiarvo yli 4,5, sopivuus sisarkuntaan
liittyminen: kutsu jäseneltä esittelyjuhlaan, jossa puheenjohtaja valitsee liittyjät TAI suora kutsu pj:ltä.

avustuskohde: Oprah Winfreyn tyttöjen johtaja-akatemia


Alpha Iota Lambda veljeskunta

liittymisvaatimukset: keskiarvo yli 4,3, toisen jäsenen suositus, sopivuus veljeskuntaan
liittyminen: jäsenen suositus pääjohtajalle, suoriutuminen tehtävistä, kutsu esittelyjuhlaan

avustuskohde: Unicef


Zeta Beta Zeta sekakunta

liittymisvaatimukset: erilaisista tehtävistä suoriutuminen, avaramielisyys, oikean käden hyväksyntä
liittyminen: kutsu jäseneltä kokoukseen, pääjohtajan henkilökohtainen kutsu

avustuskohde: ei tiedossa


Omega Alfa veljeskunta

liittymisvaatimukset: yli 3,5 keskiarvo, sopivuus veljeskuntaan, erilaisen tehtävien suorittaminen
liittyminen: kutsu jäseneltä liittymisjuhlaan, josta pääjohtaja valitsee jäsenet

avustuskohde: National Park


Ziota Gamma sisarkunta

liittymisvaatimukset: yli 2,6 keskiarvo, sopivuus sisarkuntaan
liittyminen: kutsu jäseneltä juhliin, erilaisten tehtävien suorittaminen

avustuskohde: Angel Network


~~~~~~

Hahmot opiskelevat Greekissä, ovat tai sitten eivät ole sisarkunnissa ja elävät elämäänsä jokseenkin normaalisti koulun ohella. Roolaus tapahtuu joko vapaa-ajalla tai koulussa, ihan sama mulle. Ikähaarukka on +18, ei yhtään alaikäistä tänne peliin, kiitos! (Jos joku haluaa roolipelata Sharon Stonella, mulle on ok, lomake tarvitaan kuitenkin.)

Esimerkkilomake:

Kokonimi: (tähän kaikki nimet + sukunimi, ei lempinimiä)
- Lempinimet: (tänne lempinimet ja mahdolliset nimien selitykset)

Ikä: (ikähaarukka yli 18)
- Syntymäpaikka ja -aika: (ei pahollinen. muistutan, Greek sijaitsee Washingtonissa)

Persoonallisuus: (luonne, tähän tekstiä runsaasti kiitos!)
Ulkoinen olemus: (ulkonäkö ja mahdollinen kuva)
Historiikki: (menneisyys, ei pakollinen, kannattava)
Muuta: (muu oleellinen. tänne maininta, jos kuuluu johonkin sisarkuntaan!)

~~~~~~

Pelaajat:

Erin Victoria Bennett, 22 vuotta, Zeta Beta Zeta - nainen - Unique
Ella Olivia King, 18 vuotta, ei sisakuntaa - nainen - Sophie
Abigail June Still, 18 vuotta, ei sisarkuntaa - nainen - Shyren

varaus: Yasmin Carol Doyle, Kappa Xi Upsilon - nainen - xTeddyMonterR

~~~~~~

Tervetuloa mukaan! :-)


Viimeinen muokkaaja, Unique pvm 15/1/2011, 12:04, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sophie
The day that never comes ~
The day that never comes ~
avatar

Viestien lukumäärä : 83
Join date : 16.10.2009

ViestiAihe: Vs: Roolipeli: Columbus Greek   10/1/2011, 19:22

Kokonimi: Ella Olivia King

Ikä:
18
Syntymäpaikka ja -aika: Ella on syntynyt New Yorkissa, kiireisellä Manhattanilla, marraskuun loppupuolella vuonna 1992. Hän kuitenkin muutti jo pienenä vanhempiensa kanssa lähiöön omakotitaloon rauhalliselle alueelle juuri ruuhkaisen kaupungin ulkopuolelle.

Persoonallisuus: Ella on vieraiden seurassa hieman pidättyväinen. Hän pysyttelee mielummin taka-alalla ja kuuntelee mitä muut puhuvat. Jos hänelle kuitenkin tullaan puhumaan, on tyttö reipas ja iloinen, eikä todellakaan ujo.
Kun Ellaan tutustuu, on hän puhelias sekä hauskaa seuraa. Ellalla on aina ollut kavereita, mutta kaverit ovat muuttuneet usein. Ella ei ole kovin hyvä pitämään yhteyttä kavereihinsa oma-aloitteisesti, mutta nauttii kyllä muiden seurasta paljonkin. Ella on toisinaan ystäviensä suhteen aika mielyttämisenhaluinen eikä osaa välillä oikein sanoa ”ei”. Ellan saakin helposti suostuteltua kaikenkaltaisiin hullutuksiin: oli kyse sitten road-tripistä ilman ajokorttia tai benji-hypystä.
Ella on hieman liian sinisilmäinen ihmisten suhteen. Hän ei osaa lukea ihmisiä, ja luottaakin siksi ehkä liiankin helposti lähes kaikkiin, jotka ovat hänelle ystävällisiä.
Ella on usein ulospäin kiltti ja ystävällinen, mutta päänsä sisällä hänellä on yleensä hieman pisteliäitäkin ajatuksia. Hän ajattelee usein ihmisistä pahaa, mutta ei ikinä sano ajatuksiaan ääneen.
Ella ei harrasta mitään, mutta piirtelee ja kirjoittelee tarinoita silloin tällöin. Myös lenkille tyttö jaksaa joskus raahautua, tosin sekin tapahtuu hirveän tahdontaistelun jälkeen. Sen sijaan Ella rakastaa leivontaa ja ruuanlaittoa, ja tekeekin lähes joka päivä itse ruokaa kunhan vain jaksaa.

Ulkonäkö: Kuva avatarina.
Ella on noin 165 senttiä pitkä. Hän on hieman muodokas, ja ylpeä siitä ettei ole mikään tusinatikkublondi. Ellalla on tummat pitkät hiukset, jotka ovat joskus hieman oikukkaat. Hiukset ovat hieman laineilevat, ja yltävät häntä vähän yli olkapäiden. Ellan silmät ovat siniharmaat.
Ellan pukeutumistyyli on aika normaali. Hän viihtyy legginseissä ja pitkissä paidoissa, mutta käyttää silloin tällöin farkkujakin. Kenkiin hän on addiktoitunut: hänellä on kenkäpareja varmaan miljoona. Ella käyttää useimmiten balleriinoja, saappaita tai tennareita, mutta juhliin ja joskus muutenkin hän vetää jalkaansa korkeat korot. Muutenkin juhliin Ella pitää tärkeänä panostaa ulkonäköön.
Arkena Ella meikkaa hillitysti: ripsiväriä ja luomiväriä tai kajaalia. Juhliin hän laittaa astetta tummemman meikin. Ellan kynnet ovat aika lyhyet, mutta hänellä on niissä aina jokin hauska kynsilakkaviritelmä. Ella pitää itsensä laittamisesta kauniiksi.
Ella on likinäköinen ja hänellä on silmälasit, jotka saavat hänet näyttämään vanhemmalta ja fiksummalta. Useimmiten Ella käyttää kuitenkin piilareita.

Historia: Ella muutti jo pienenä New Yorkin vilskeestä omakotitaloalueelle vanhempiensa kanssa. Myöhemmin hänelle syntyi pikkusisko, jonka kanssa hänellä on kuusi vuotta ikäeroa. Ella on siskonsa kanssa aika läheinen ja he pitävät yhteyttä usein, nyt kun Ella on muuttanut pois kotoa.
Ellan lapsuus oli turvallinen ja rikas. Hän sai usein mitä halusi, mutta ei koe silti olevansa mitenkään hemmoteltu. Ellalla on aina ollut hyvät välit äitiinsä. Isän kanssa Ella ei ole ikinä oikein tullut toimeen
Takaisin alkuun Siirry alas
Unique
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 21.02.2010
Ikä : 20
Paikkakunta : Lahti

ViestiAihe: Vs: Roolipeli: Columbus Greek   11/1/2011, 15:49

[justify]Tervetuloa mukaan! Lisäilen hahmosi tuonne aloitusviestiin. ;--)

Kokonimi: Erin Victoria Bennett
- Lempinimet: ei lempinimiä, kutsutaan kuitenkin joskus myös nimellä 'Bennett'

Ikä: 22 vuotta
- Syntymäpaikka ja -aika: 13, tammikuuta 1988, Miami, Florida

Persoonallisuus:

Tarttuvin piirre Erinissä on hänen hymynsä, jota näkee hyvin paljon. Elämäniloinen nuori tyttö on erittäin ystävällinen ja viihtyykin parhaiten ystäviensä tai perheensä kanssa. Hän seisoo omien mielipiteidensä takana, eikä häpeä puolustaa itseään tai ystäviään.

Neitokaista kykenisi nimittämään myös jollakin tavalla perfektionistiksi, sillä hän tähtää siihen, että kaikki on tehty täydellisesti - tai ainakin hyvin. Erin nauttii antamisen ilosta, eikä oikeastaan odota minkäänlaisia vastapalveluksia. Hänestä on mukava antaa iloa muille ja toisinaan hän ilmoittautuu myös vapaaehtoistyöhön. Hän on taitava ihmisten kanssa ja osaa pitää pienen keskustelun yllä. Hän on oppinut olemaan hyvinkin nöyrä, eikä suinkaan halaja kuuta taivaalta. Hänelle riittää pitkälti pienet arkipäiväiset asiat tai teot. Erin kunnioittaa itseään vanhempia, mutta ei silti suostu tekemään näille mitä tahansa. Apua häneltä saa pyytämällä ja ilmankin. Erin kykenee käyttämään päätään, eikä näin ollen tee useinkaan hätiköityjä päätöksiä. Jos hän jotain toivoisi, niin se olisi pieni hitunen spontaaniutta. Tyttönen tuppaa kulkemaan aina kaavojen mukaan.

Erin uskoo tosirakkauteen, joten on varmaankin sanottamattakin selvää, että hän ei harrasta minkäänlaisia irtosuhteita. Erinillä on omat kriteerinsä seuralaisen löytämiseksi, ja joskus saattaa tuntua siltä, että nämä ovat ehdottomasti liian tiukat. Seurustelusuhteita hänellä ei ole ollut vielä yhtäkään - Erin toimittaa enemmän seinäruusun paikkaa. Ystävällisenä ja avoimena ihmisenä Eriniin on hyvin helppo tutustua ja tuntemattomienkin on helppo lähestyä, sillä hän harvoin näyttää kovinkaan uhkaavalta. Erinillä ei ole tapana tuomita ihmisiä yhden ainoan teon tai ulkoisen olemuksen perusteella. Hän tietää ensivaikutelmien pettävän useimmiten, sillä aina ensitapaamisella ihmiset ovat enemmän varautuneita.

Ulkonäkö: http://img651.imageshack.us/img651/1264/67560994.png

teksti tulossa

Historia: tulossa

Muuta: tulossa
Takaisin alkuun Siirry alas
xTeddyMonsterR
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 9
Join date : 09.01.2011
Ikä : 20
Paikkakunta : Jyväskylä

ViestiAihe: Vs: Roolipeli: Columbus Greek   12/1/2011, 19:35

Varaan yhen yliopistolaisen naisen joka ois Kappa Xi Upsilon sisarkunnassa ja nimi on Yasmin Carol Doyle. Jos vaan saan varata, kun lomake tulee vissiin huomiseksi. SmileTakaisin alkuun Siirry alas
xTeddyMonsterR
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 9
Join date : 09.01.2011
Ikä : 20
Paikkakunta : Jyväskylä

ViestiAihe: Vs: Roolipeli: Columbus Greek   13/1/2011, 19:28

Tai luulen, että siinä menee paljon aikaa...
Takaisin alkuun Siirry alas
Shyren
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 349
Join date : 17.09.2010
Paikkakunta : Hevonkuusi

ViestiAihe: Vs: Roolipeli: Columbus Greek   13/1/2011, 20:19

Mäkin tekisin lomakkeen, sitten ku on aikaa. Tänään en enää ehi, katotaan huomenna ? Jaja, siis en ihan keksiny että oliko pakko olla missään sisarkunnassa/veljeskunnassa tms?

_________________
Lهvع Yهu ♥️

*Eyo! Tää kertomus alotetaan nollasta / siitä ku luokkahuoneen peräl rauhas halus olla vaan*
Takaisin alkuun Siirry alas
Shyren
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 349
Join date : 17.09.2010
Paikkakunta : Hevonkuusi

ViestiAihe: Vs: Roolipeli: Columbus Greek   13/1/2011, 20:43

Kokonimi: Abigail June Still
- Lempinimet: Abby

Ikä: 18
- Syntymäpaikka ja -aika: Syntynyt Kaliforniassa, San Mateossa vuonna 1992, helmikuussa, kolmanena päivänä.

Persoonallisuus: Abby on omiin oloihinsa vetäytyvä nuori neitokainen, joka välillä jopa kaihtaa suuria ryhmiä. Hän tuntee olonsa turvalliseksi vain tuttujensa kanssa, mutta sosiaalisen luonteenpiirteensä takia osaa tutustua uusiinkin ihmisiin.
Abigailin elämä ei ole koskaan ollut kovin helppoa, joten sen takia neiti sulkeutuu nopeasti itseensä jos mennään liian henkilökohtaisiin asioihin.
Abby ei ole koskaan osannut purkaa kunnolla tunteitansa ulos, sen takia vihakin on pelkkiä kylmiä katseita, puhumattomuutta ja koleaa puhuttelua jos vihan kohde on tullut juttelemaan. Abigail osaa kuitenkin huutaa jos haluaa, mutta ujoutensa vuoksi ei tee sitä usein. Hän ei myöskään paljasta tunteitaan monille, välttelee erilaisia ihmisiä ja toivoo vain pysyvänsä pinnalla edes hetken aikaa.

Jos puolestaan tuntee Abigailin, hän on erittäin iloinen ja mukava persoona eikä koskaan jää huomaamatta. Abigailin huumorintaju on osittain hersyvää, mutta ei nuorehko neitokainenkaan aina heittele turhia vitsejä.
Abigail on kiinnostunut opiskelemisesta, ja käyttääkin siihen suuren osan ajastaan. Siksi neidolla ei olekaan ala-asteen jälkeen ollut kovin paljon kavereita, vain parhaimmat ja luotettavimmat ovat aina säilyneet läpi elämän.
Kuten aikaisemmin mainittiin, Abigailin elämä ei ole ollut helppoa eikä hän sitäkään paljasta täysin tuntemattomille. Vain lähimmät ystävät ja sukulaiset tietävät kaiken Abbystä. Eivätkä hekään aina aivan kaikkea.
Surullisena tai vihaisena Abigail turvautuu musiikkiin, kirjoittamiseen tai piirtämiseen. Hän uskoo vakaasti että unohtamalla asiat tai antamalla niiden purkautua ulos sanoin tai kuvin, tuo helpotusta elämään, eikä tarvitse aina hautoa kaikkea sisällään. Abby tukeutuu myös uskontoon, vaikkakaan ei paljasta sitä kenellekkään. Neitokainen rukoilee aina välillä luojalta armoa ja on sitä saanutkin. Edes muut perheenjäsenet eivät tiedä Abbyn uskonnollisuudesta, vaikkaan kukaan perheestä tai suvusta ei kuulu kirkkoon.

Abigail omaa myös kauniin lauluäänen ja sitäkin käyttää tunteidensa ilmaisuun pahimmilla hetkillä, vaikka luulee äänensä olevan aivan kamala. Tämän vuoksi Abby ei laula kovin usein. Hän on epärvarma omasta kehostaan, äänestään ja kaikesta. Hänestä ei tunnut että saisi oikeasti kommentteja kehostaan, hyviä sellaisia. Jos niitä lauotaan, saattaa neitokainen oikeastaan suuttua koska luulee toisen valehtelevan.
Abigail myös osaa puolustaa itseään tarpeen tullen, eikä annan pompotella itseään mielensä mukaan. Hän on päättäväinen ja keksittyään jotakin hän ei päästä siitä irti helpolla.

Ulkoinen olemus: Kuva
Abbyn hiukset ovat ruskeat, samaten kuin silmät. Abby käyttää välillä melko mielenkiintoisia vaatteita, tai siis ei aivan sellaisia herutusvaatteita kuten pissikset yleensä, mutta omaa kuitenkin oman tyylinsä.
Abbyn vaatteisiin kuuluu yleensä pillit tai yli-isot, vaaleanharmaat verkkarit, toppi tai t-paita. Yleensä päälle tulee huppari. Omaa tyyliään Abby tuo kuitenkin isoilla laseillaan ja sillä ettei omista yhtiäkään merkkivaatteita. Välillä Abby saattaa pukea päälleen puolipitkän villapaidan, tai muuta sellaista ihmeellistä.

Historiikki: Abby on elänyt melkein koko ikänsä samassa paikassa, mutta hänellä ei ole ollut kovin onnellinen lapsuus. Abigail syntyi melko rikkaaseen perheeseen, josta kuitenkin isä lähti melko nopeasti parempaan paikkaan. Sen jälkeen köyhyys yllätti Abigailin perheen ja he joutuivat kadulle asumaan, lopulta Abby siirrettiin nuorten kotiin. Abbyn äiti pääsi vieroitushoidon jälkeen hyviin naimisiin ja löysi lopulta myös hyvän työn.
Sen jälkeen kesti vuosia että Abigail pääsi takaisin oikeaan kotiinsa sijaiskodista ja tuli selväksi ettei isäpuoli pitänyt kovinkaan paljoakaan uudesta tyttärestään. Abby tottui tähänkin pian ja hänen koulumenestyksensä jatkui parempaan suuntaan, mutta kaverit alkoivat hylkäämään nuorukaista. Abby ei välittänyt koska parhaat pysyivät, myöhemmin hän muutti omaan vuokrataloon jonka äiti kustansi.

Muuta:
- Soittaa pianoa
- Ei polta
- Ei juo
- Omistaa oikeastaan kielilävistyksen
- Musiikki<3
- Ei välitä kovasti pojista
- Rakastaa kissoja
- Lukeminen<3
- Kuntoilee aina välillä
- Laihahko_________________
Lهvع Yهu ♥️

*Eyo! Tää kertomus alotetaan nollasta / siitä ku luokkahuoneen peräl rauhas halus olla vaan*
Takaisin alkuun Siirry alas
Unique
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 21.02.2010
Ikä : 20
Paikkakunta : Lahti

ViestiAihe: Vs: Roolipeli: Columbus Greek   15/1/2011, 12:00

Juupsis, mukana olet. :---) Ei oo pakko olla missään oppilaskunnassa, jos ei halua. +++ varailen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Trrauhh
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 09.01.2010

ViestiAihe: Vs: Roolipeli: Columbus Greek   29/6/2011, 08:13

onks tää viel jotensakin hengissä ?

Jos on, ni voisin tulla miehellä Smile)
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Roolipeli: Columbus Greek   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Roolipeli: Columbus Greek
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
WhyBBer - roolipelifoorumi :: Roolipelit. :: Yliopisto.-
Siirry: