WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer on suomalainen roolipelifoorumi, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman aktiivinen.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer - roolipelifoorumi - Rekisteröitymissopimus


Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.


/ Tervetuloa sinä mahdollinen Whybberiin liittyjä. Foorumi on ollut pystyssä jo melkein parisen vuotta vaikkakin tässä on ollut muutamia taukoja mutta silti Whybber on aina noussut jaloilleen ja nykyään paljon aktiivisia käyttäjiäkin. Kirjoitanpa nyt siis foorumille omat säännöt noiden valmiiden lisäksi.

Täältä ei pahemmin mitään tiukkapipoja löydy ja foorumilla roolipelaavat monet eri ikäiset tytöt ja toivon mukaan myös pojatkin tänne löytävät tiensä. Moderaattoreita täälläkin toki on ja poistavat aiheita jotka he kokevat turhiksi ja muutenkin todella epäasiallisten viestien määränpäänä on roskakori. Ethän siis roskaa foorumiamme turhaan :3

Klikkaamalla "Hyväksyn" hyväksyt nämä ehdot.