WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer on suomalainen roolipelifoorumi, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman aktiivinen.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Seuraava
KirjoittajaViesti
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   12/9/2010, 11:44

ROOLIPELI ON JO ALKANUT, 17.9.2010 tuli ensimmäinen roolaus ulos. YHÄ VOI TULLA MUKAAN, LOMAKETTA VAAN SITTEN TULEMAAN n___n♥
Ei saa ujostella, täällä antaa tulla vaa täydeltä kädeltä >:---DDD Jos tulet uutena, niin lueskele tämän topiikin toista sivua, siellä puolivälin on alku, ja siitä kannattaa hieman selailla miten asiat ovat edenneet. Pareja ei vielä ole, mutta ne ehkä vaihtuvatkin silleen että niitä tuskin tarvitsee kirjoittaa. (XD ???) Rohkeasti mukaan, tää rope kaipaa kipeästi useampia roolaajia!


(ihan aluksi ilmoitan, että sain vain spostiviestin, että tänne saisi aloittaa uusia topiikkeja, niin mähän sitten ryhdyin tuumasta toimeen kun tämän juonen osalta olen halunnut totettaa tämän jo ties kuin kauan aikaa sitten, ja olkaa kiltit ja huomioikaa että mä aloitan tälläisen roolipelijutun ensimmäistä kertaa elämässäni, joten älkää tappako mua mun virheistä...)

Elikkäs.
Tarina alkaisi keskiajalta (yllätys yllätys...), sota on nipin napin ohitse, nälänhätä ja köyhyys sekä talven kylmä ilma rieputtaa pientä kylää suuremman Garbage-maan yhdessä syrjäisemmässä kolkassa. Uusi kuningas ja valtakunta on valloittanut kyseisen maan sodan avulla, eikä uusi kuningas välitä maan entisistä kansalaisista. Naisia on vähän, lapsia vielä vähemmän ja miehiä todella paljon, haavoittuneita ja sitkeästi selviin jääneitä miehiä jotka tarvitsevat uutta tilaa elämälleen.
Aikaan sekoittuu vielä oikein ihanan kliseisesti se, että kun naiset ovat itsekkäitä, itkeviä ja säälittäviä sodan jäljiltä jäämiä olentoja, niin miehet alkavatkin kiinnostua toisistaan. Eli tästä tulisi siis bi/gay juttu, mutta saattaa olla että tuo piirre vie kaikki ropettajat pois... Jos haluatte, nin voidaan myös tehdä ihan hetero juttu. Jos joku ei ymmärtänyt, voi laittaa viestiä ja kysyä yksityiskohtia, olen suunnitellut juonta jo aika pitkälle... hehhhehe....
Ja ainiin! Tämä on myös fantasia juttu. Ei kuitenkaan mikään supervoimajuttu, vaan jokaisella henkilöllä on joku oma vahva voimansa, esim on demoneja, enkeleiden jäännöksiä, parantajia, lohikäärmekansan viimeisiä jäseniä, puoliksi eläimiä ja puoliksi ihmisiä (eli ihmisiä mutta geeneissä muutama eläimellinen vinksahdus, ei kuitenkaan mitään fauneja tai merenneitoja), ja tietenkin jumalia. Jos joku keksii aivan uuden lajinsa, tietenkin sitäkin voi käyttää! (ja suositellaankin...)

Hahmosi saa olla oikeastaan minkälainen vain, saa olla omia pienempiä sivuhahmoja (jotka eivät kuitenkaan vaikuta juoneen paljoa), ja mieluiten siis MIES puolisia. Ei kiitos mitään emoja tai scenejä, tämä on keskiaikaa, koittakaa eläytyä siihen mahdollisimman hyvin. Ikää voi olla ihan siis lajista riippuen jopa satoihin vuosiin asti. (Ja vielä ihan kieroituneisuuttani, tuiki tavalliset ihmiset joilla ei ole mitään voimia, ovat melkeimpä väistämättä ukeja. (tiedoksi niille jotka eivät tiedä, seme=yllä, uke=alla))

Lomake olisi jotakuinkin tällainen;
Nimi:
Laji:
Ikä:
Luonne:
Ulkonäkö
(mieluiten sanallisesti selitetty, mutta saa olla myös kuvallinen, muista keskiaikateema!):
Voimat:
Perhe:
Tausta
(ei pakollinen):
Muuta:

Jaa kaikki tervetulleita! n____n♥ toivottavasti tästä sitten tulee jotain... Mutta oma hahmoni tietenkin vielä;
Nimi: Chaos
Laji: Veridemoni (vampyyrit kehittyneet tästä lajista aikojen saatossa)
Ikä: hieman yli 600 vuotta. (ulkoisesti noin 25 vuoden kieppeillä)
Luonne: Erittäin itsepäinen ja voimakastahtoinen, käyttää ihmisiä hyväkseen jos vain voi. Ei oikein osaa olla romanttinen oikeissa kohdissa, vaikka kyseiseltä mieheltä charmia kyllä löytyy. Kylmäkiskoinen ja viekas demoni.
Ulkonäkö: Alaselkään ylettyvät tumman ruskeat hiukset, vaalea iho, tummat silmät joista ei koskaan saa selvää. Noin 2m pitkä keho, joka on solakka ja harteikas, jaloissa ja käsissä vanhoja sekä uusia, isompia ja pienempiä arpia. Toinen korva revitty irti, muttei se yleensä näy pitkien hiusten alta. Käyttää paljon kaulakoruja ja riipuksia, sekä pukeutuu tummiin nahkahousuihin ja likaisen harmaan väriseen pellavapaitaan. Ei tunne kylmän tai kuuman eroa.
Voimat: Demoni kun on, osaa hypnotisoida, muuttaa muotoaan ja osaa liikkua täysin äänettömästi. Plus jotain muita hienosäätöjuttuja.
Perhe: Syntyi jumalten sodassa. Vahinkolapsi, ja siitä ikuisesti katkera.
Tausta: -
Muuta: Ehdoton seme (ellei joku voimakkaampi tule, ihastu, ja nai väkisin...).

Toivoisin että tästä tulisi suhteellisen laadukas rope, kun olen itse, noh, tottunut aika vaativaan ja rankkaan tekstiin. Kyllä tässä saa myös huumoria olla, mutta liika siirappis ja sokerinen rope tästä ei ole tarkoitus tulla. Riitoja ja ihmissuhde solmuja kaivataan, kaikki on sallittua... Verta ja spermaa saa lentää, mutta kuitenkin kohtuuden ja ällötyksen rajoissa. Ei ruveta mässäilemään, mutta nautitaan kuitenkin niin paljon kuin vain saadaan irti. Toivottavasti joku muukin on pervoudeltaan samalla aaltopituudella mun kanssa....

Ja eikun ropettamaan! n_________________n ja sendikää rohkeasti lisäkysymyksiä!

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.Viimeinen muokkaaja, SCREENAGER pvm 7/1/2011, 13:27, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   12/9/2010, 12:54

uu.. voisi liittyä. laittelen vaan ensin tiedotteet -osioon uuden aiheen ;D

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--
Takaisin alkuun Siirry alas
TETSU
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 138
Join date : 28.05.2010

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   12/9/2010, 14:10

Osallistun, mukaanmukaanmukaan! :3
Jätin "Muuta"- ja "Tausta"-kohdat kokonaan pois, sori jos se haittaa. :c

Ps. Tuli huono lomake, muokkasin Rain vanhaa lomaketta, ni ...


Nimi: Paranoia "Rai" Jacques Minth
Laji: Ihminen.
Ikä: 23

Luonne:
Nuorukainen ei omaa juurikaan kovin hyviä käytöstapoja, sillä hän ei usein kiitä toisia tai muutakaan. Anteeksi hän pyytää, mutta usein kiitos unohtuu. Muutkin käytöstavat ovat unohtuneet - lähinnä vain sen vuoksi, että hänelle ei lapsena juurrutettu käytöstapoja syvälle pääkoppaan, koska hän joutui elämään kahdestaan isoveljensä kanssa pienestä pitäen.

Paranoia on sekava, ja joskus hän unohtaa, miten puhutaan tai mitä toinen puhuu. Sanat vain katoavat, ja hän luulee toisten ruvenneen puhuvan yhtäkkiä siansaksaa. Jo pelkästään sen vuoksi häntä pidetään pimahtaneena tai ärsyttävänä, kun asioita pitää joskus toistaa moneen kertaa.

Rai on hyvin itsekriittinen ja saa ajoittain itsesäälikohtauksia. Hän osaa kyllä sääliä itseään - ja paljon. Se käy varmasti useiden hermoille, mutta minkäs hän sille voi. Rain itsetunto on hyvin alhainen, eikä hän luota itseensä. Usein painajaiset vainoavat häntä öisin, minkä vuoksi nuori mies nukkuu usein myös päivällä, koska päivällä nukkuessaan hän ei näe painajaisia.

Ulkonäkö:
Ulkonäkönsä puolesta Raita voisi sanoa koiranpennuksi, jota on potkittu liian paljon ja joka on hylätty. Resuiseltahan hän usein näyttääkin, kun ei varaa ole uusiin vaatteisiin eikä oikeastaan muuhunkaan - sen vuoksi hän onkin alipainoinen. Talvella hän haalii kaiken maailman rievut ja muut päälleen, jotta ei tulisi kylmä. Tosin Paranoia on tottunut kylmään, eikä palele helposti. Railla on luonnostaan mustat hiukset, joista osa yltää olkapäille ja osa ei. Nuorukainen on n. 175cm pitkä, alipainoinen ja melko pienikokoinen.

Voimat: Osaa parantaa haavoja, murtumia yms. hieman, uhraamalla siihen omaa energiaansa. Väsyy kuitenkin parantamisesta nopeasti. Lisäksi osaa aistia toisten tunteita, mutta pystyy lähinnä tuntemattomien ihmisten kohdalla aistimaan sen, ovatko tunteet sillä hetkellä posiitivisia vai negatiivisia. Hänen täytyy kylläkin koskettaa sitä, jonka tunteita haluaa aistia.
Perhe: Koko perhe on menehtynyt. Vanhempansa menetti aivan pienenä, eikä muista heistä mitään. Rain isoveli menehtyi sodassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   12/9/2010, 16:04

TETSU, ehdottomasti mukana!♥ Ihana hahmo, lisää vaan porukkaa tulemaan niin saadaan tarina käyntiin! :-----))))))

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   12/9/2010, 16:26

Varaas mulle miekkonen Winkwink.

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   12/9/2010, 16:39

Varattu on Cromy. (MIKS MEINAAN KOKO AJAN KIRJOTTAA CORNY.... joo o...)
:---DDD

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   12/9/2010, 17:05

:---D Corny. Ihme ettei h;ta oo edessä.

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   13/9/2010, 20:20

No niinpä, kaikki kun käydään niin kiimaisina... Eikun siis...

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   14/9/2010, 15:46

screenager kirjoitti:
No niinpä, kaikki kun käydään niin kiimaisina... Eikun siis...
Totta Vanha viisas. Tylsistyn :'D Tuleeks joku helsingin bileisiin mun kanssa? Jonkun kamun haluisin sinne mukaan mut kaikilla jtn menoa ._. Ne olis siellä helsingin kaivohuoneella, osoitteessa Iso puistotie 1. Mulle tulee pitkä matka. Se on 10-19 vuotiaille.

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   14/9/2010, 15:50

Mä en tiiä mitään bileist, muutaku et mennää Viinaa Lapselle konsettiin. Haha, iskemään tyyppei vaa pääasiassa. Tääl korves mis oon nii ei oo mitää muutaku joku pitsa kepapa paikka eikä siel hevil oikee biletetä :-----DDD

Jos on tylsää, Cromy, voit tehä sen lomakkeen ;;>>> hehheh... Tekee mieli niin mieli ropettaa, mutku kahdella henkilöllä ei kovin pitkälle pötkitä... VÄLTTÄMÄTTÄ... ah gasm

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   14/9/2010, 15:58

Tuu sinä mun seuraks helsinkiin :'''D
Alotan kai kohta tekee sitä lomaketta.

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   14/9/2010, 15:58

Monelta ja millon? Voisin tullakki, jos ois kyyti... :--DDD

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   14/9/2010, 16:06

http://www.sts.fi/finland/kaivo/index.xml
Se niinku ois helsingin kaivohuoneella, Iso puistotie 1. Sinne on rajattu määrä lippuja, voisit niinku mun kanssa sinne. Meet vaan tonne osotteeseen ja täytät ton lomakkeen. Ja sit tohon; "Jos tulen STS VIP -oppilaan kanssa -> kaverin nimi:" -kenttään mun nimi että niinku tuut mun seurassa sinne. Sun pääsy mukaan on sit kuulemma 99% varma juttu. :--DD

Vois mennä bussilla. Tai jos saan jostain kyydin. Se on sit 18.09.2010 eli neljän päivän päästä. Lauantaina 18.9 kello 18-22. Sain tänään sähköpostissa sieltä viestiä että pääsen mukaan ja saan kutsua kaverin mukaan jos haluan. Rahaakin kandee ottaa mukaan.

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   14/9/2010, 16:12

Aa tekis niin mieli tonne! Itekki ku oon tota vaihtarijuttuu miettiny ja toi ois just aika purrfeckt :--DD Mut hittolaine, hotelliinki pääsisin, mutku meen jo huomenna pääkaupunkiseudulle niin en sitten voi tulla enää viikonloppuna.
Oikeesti tekee mieli tulla. Jää hamittaan ku en millään pääse. Yhh... 8((

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   14/9/2010, 16:13

Höh o: Olis ollu kiva saada joku sinne seuraks.

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   14/9/2010, 16:37

Kyl mielelläni tulisin, ihan oikeesti, mutta raha aika ja matka ottaa vastaan. Kyl sä sinne vielä jonkun saalistat, dont worry.

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   14/9/2010, 16:49

Kysyny jo parilta kaverilta mutta niillä on sillon menoa ._. Pitää jassulta enään kysyä.

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   16/9/2010, 15:13

Noniin noniin, taitaa ehkä olla silleen että vaan TETSU ja Cromy osallistuvat tähän tarinaan mun lisäksi (kunhan Cromy saa sen lomakkeen tänne asti.. XD) joten ajattelin että voitaisiin jo kyllä alottaa tarinaa. Jälkikäteen voi myös toki tulla mukaan, sillä tuskin kovinkaan moni on edes huomannut tätä topiikkia, joten ei haittaa vaikka myöhästyisikin.
Eli onko mitään nyt sitten näillä tähänasisita osallisujilla minkäänlaisia toiveita tai ajatuksia tai ideoita siitä, missä tarinan hahmot ovat sillähetkellä kun kertomus alkaa. Tuskin kaikki tekevät omia juttujaan omissa kodeissaan sadan kilometrin päässä toisistaan, olisi tyhmää sitten vain kirjoitella yksinään. Eli siis tapaisivatko hahmot esimerkiksi 'sattumalta' jossain, vai miten? (tajusiko kukaan mitä ajan takaa.. XD)
Tiettyä aloitus päivää en ole vielä miettinyt, mutta ehkä sitten kun se yksi lomake on saapunut. :---DDD että tämmöinen pieni ilmoitus tällä kertaa.

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   16/9/2010, 20:28

Hahaah. Sain idean. Saaks mun tyyppi olla jtn sukua alienille? <3 Winkwink.

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   16/9/2010, 20:55

Tottakai saa! Mutta tosin inhimillisyyden rajoissa, tarkoitan että ei selkeästi siis sillä tavalla tunnista alieniksi, että on päältäpäin ihmisen näköinen, mutta ehkä sitten muuttaa muotoaan tai jotain muuta alienstuffii XD Mutta alienjuttu on ihan kiinnostava... Omakeksityt rodut, plussaaplussaa<3

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   16/9/2010, 21:52Nimi: Christian Shadow Vance.

Laji: Herra on aika sekalajinen, jos niin voi sanoa. Puoliksi avaruusolento, puoliksi vampyyri. Lisää "perhe" -osion kohdalla.

Ikä: Näyttää suunnilleen 19-21 vuotiaalta mutta todellisuudessa ikää tältä herralta löytyy jopa 300 vuotta.

Luonne: Christian ei ole ikinä antanut olla itsensä kenenkään ohjailtavissa, vaan on oman itsensä herra. Herra saattaa esittää tunnevajaavaista robottia, ja jos hänestä tahtoo sada totuuden ulos, täytyy sen eteen nähdä myös paljon vaivaa. Pitää puolensa useimmiten eikä anna muutaman epäonnistuneen asian lannistaa itseään. Ei luovuta jos joutuu taistelutilanteisiin. Rohkea ja suloinen luonnekkin herralla usein on. Osaa olla romanttinen rakastaan kohtaan joten ei siis tuota pettymystä toiselle. Loput luonteesta selviää ropen aikana kun en tähän muutakaan keksi :'D

Ulkonäkö: {Kuva löytyy} Christian on harhaanjohtavan viattoman ja harmittoman näköinen kauniskasvoinen olento ensi silmäyksellä. Tällä on mustat, hieman pörröiset ja suloiset hiukset jotka ovat sopivan pitkät ja suht normit poikahiukset. Herran silmät ovat kauniit ja pistävät, tummat ja tuuheat ripsetkin tällä on. Hänen silmiin katsoessa tuntuu kuin olisi jäänyt koukkuun, väriltään siis tummanvihreät ja uskomattoman kauniit silmät - harhaanjohtavan viattomat silmät. Ihokin tällä on valkoinen, joissakin kohti hieman harmahtava mutta sitä ei juurikaan huomaa. Ihmiset ovat tämän ihonväriin huomiota kiinnittäneet ja ihan yleisesti ihmetelleetkin. Nämä kuitenkin ovat pikku hiljaa herraan tottuneet eivätkä kamalan usein asiasta huomauttele - eivätkä onneksi mitään epäilekkään. Christianin ruumiinrakenne on laiha, vatsan kohdalta herralta löytyy vatsalihaksia juoksun ja muun kuntoilun tuloksena. Sixpäkki, toisin sanoen. Tämä on n. 175cm pitkä, jos pystyssä sojottavia hiuksia ei lasketa mukaan pituuteen. Yhtäkään arpea tämän ihosta ei löydy, ja haavatkin paranevat yleensä todella nopeasti verrattuna esim: siihen kuinka kauan ihmisten haavojen paranemisessa menee. Vaatetuksena Chris suosii valkeita ja laventelin värisiä kauluspaitoja, mustia polvimittaisia housuja ja paksumpi pohjaisia maiharimaisia mustia kenkiä. Monesti tällä saattaa olla myös jotain nyörin tai ketjun kaltaista kaulassa roikkumassa ja muita ylimääräisyyksiä. Liivejäkin herra tykkää ihan mielellään käyttää kuten muunkinlaiset vaatteet, esimerkiksi kuvassa olevista vaatteista Christian todellakin pitää. Tämän toisessa korvassa on korvakorun tapainen, kultainen rengas joka kylläkin sopii tälle erinomaisesti. Tatuointien kaltaisia kuviointeja tällä on muutama: Selässä jokin musta koukerokuvio joka ei oikeastaan mitään tarkoita ja tämän kyljessä komeilee ristiin menevät kaksi miekkaa.

Voimat: Pystyy nostattamaan asioita, esineitä ja ihmisiä ilmaan + näkymättömyys on herran yksi taidoista. Osaa jostain kummallisesta syystä puhua eläinten kieltä - luultavasti äidiltään peritty taito kuten näkymäättömyyskin. Osaa hämäännyttää muita luomalla itsestään kopioita ja liikkuu nopeasti ja sulavasti.

Perhe: Toinen vanhemmista oli joku 300 vuotta sitten maahan tullut avaruusolento, Wyas -nimiseltä planeetalta. Tämä oli Christianin äiti. Hänen isänsä oli vampyyri, kuten odottaa saattaa mutta tämä kuoli parisataa vuotta sitten saadessaan vaarnan iskun sydämmeensä. Se oli yksin kuolevaisen syytä. Herra ei äidistään tiedä kamalan paljon sillä tämä oli kuulemma kadonnut jossain vaiheessa kun herra itse oli vain muutaman vuoden ikäinen. Edes vampyyrin torahampaita tällä ei vielä ollut kehittynyt. Christian oli silloin 5 vuotias ja oli tällä myös pikkusiskokin joka oli 2 vuotias silloin. Pikkusiskon nimi on Christina Christianin äiti palasi tämän isän mukaan takaisin tähtiin - tarkoittaen äidin kotiplaneettaa.Christianin äidin nimi nimi oli Mary ja isän taas Victor. Hänen äitinsä kuulemma oli aivan ihmisen näköinen (pystyi muuntautumaan sudeksi) mutta tämä oli kuitenkin kehitykseltään erilainen ja pystyi elämään melkein yhtä pitkään kuin vampyyrit (200-400 vuotiaaksi ja joissain tapauksissa pitempääkin), mutta kuolisi sitten lopulta. Tämän planeetallakin oli Christianin isän kuuleman mukaan kehittyneempää kuin täällä. Muita sisaruksia herralla ei ole kuin Christina tai ei Christianilla muita sisaruksia tämän tietääkseen ole, mutta ei sitä ikinä voi tietää sillä voi olla että tämän äiti, Mary, olisi saanut lisääkin lapsia palattuaan kotiplaneetalleen.

Tausta: Christian on heti syntymästään asti ollut puoliksi vampyyri ja puoliksi avaruusolento (äiti oli alien). Herralla on muutamia suhteita elämänsä aikana ollut mutta se on lopulta ollut liian vaikeaa seurustella kun on kokeillut vain kuolevaisten kanssa seurustelua. Mitään kamalan vakavaa suhdetta ei herra siis ole siis vielä oikein kokeillut. Ensimmäiset suhteet hän koki naispuolisten ihmisten kanssa ja sen jälkeen on hän iskenyt silmänsä aika komeisiin miehiin. Vampyyri- ja ihmismiehiin. Hän ei tiedä onko äitinsä elossa missään mutta Christian kyllä tietää isänsä saaneen surman koska kuolevainen iski vaarnan tämän sydämeen parisataa vuotta sitten. Kukaan kuolevainen ei enää nykyisin siitä tapahtumasta mitään tiedä.

Muuta: Juo mielellään ihmisen verta ja toki tälle eläimenkin veri kelpaa. Herra osaa myöskin miekkailla taitavasti. ++ on perinyt äidiltään kyvyn muuntautua sudeksi.

/ Kelpaako vai puuttuukos tästä jotain? :'D

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--


Viimeinen muokkaaja, Cromy pvm 19/9/2010, 23:41, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   17/9/2010, 13:45

AI ETTÄ PUUTTUUKO?!! Ah, tuossa oli kaikki tarvittava. Itseäni oikeastaan hävettää oman hahmoni tietojen lyhkäisyys, mutta en vain saa tuosta Chaoksesta enempää irti, kun tiedän että en osaa vielä oikein itsekään ohjata tätä tarkkojen ominaisuuksien mukaan. I'm so jealous ;_; mut joo, tuskin edes tarvitsee sanoa että on mukana. Nyt jotenkin vaan sitten tuntuu että mun kirjotustaso on teihin kahteen verrattuna alhainen.. yh.... Noo mie koitan oppia ja katotaa mitä tästä tulee. XD
Elikkäs voisko jo alkaa? :-----------DDDDDDDDDDDDDd Kauhee ropeinto ollu varmaa jo viikon verra (EDIT//: oho, ei siitä edes ole ollut viikkoa... hupsis) siitä asti ku julkasin tän topiikin, juu..
Mut sitä ennen se, ideoita mistä kohtaa tarina alkaisi? Että hahmot ovat yhdessä paikkaa? Tai jotain. Jos Tetsu ei ole paikalla, jos tämä tänä iltana jo alkaisi, niin kyllähän sitä pääsee nopeasti mukaan kunhan koneelle saapuu n___n ja sitten muutki jotka huomaa tän topiikin myöhemmin,
SAA TULLA MUKAAN JA PITÄÄKIN! (jotta saadan ihmisuhdekiekuroita... hihi)

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
Cromy
[Admin] Flying in the sky ~
[Admin] Flying in the sky ~
avatar

Viestien lukumäärä : 752
Join date : 13.10.2009
Ikä : 21
Paikkakunta : Krypton.

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   17/9/2010, 14:35

screenager kirjoitti:
AI ETTÄ PUUTTUUKO?!! Ah, tuossa oli kaikki tarvittava. Itseäni oikeastaan hävettää oman hahmoni tietojen lyhkäisyys, mutta en vain saa tuosta Chaoksesta enempää irti, kun tiedän että en osaa vielä oikein itsekään ohjata tätä tarkkojen ominaisuuksien mukaan. I'm so jealous ;_; mut joo, tuskin edes tarvitsee sanoa että on mukana. Nyt jotenkin vaan sitten tuntuu että mun kirjotustaso on teihin kahteen verrattuna alhainen.. yh.... Noo mie koitan oppia ja katotaa mitä tästä tulee. XD
Elikkäs voisko jo alkaa? :-----------DDDDDDDDDDDDDd Kauhee ropeinto ollu varmaa jo viikon verra (EDIT//: oho, ei siitä edes ole ollut viikkoa... hupsis) siitä asti ku julkasin tän topiikin, juu..
Mut sitä ennen se, ideoita mistä kohtaa tarina alkaisi? Että hahmot ovat yhdessä paikkaa? Tai jotain. Jos Tetsu ei ole paikalla, jos tämä tänä iltana jo alkaisi, niin kyllähän sitä pääsee nopeasti mukaan kunhan koneelle saapuu n___n ja sitten muutki jotka huomaa tän topiikin myöhemmin,
SAA TULLA MUKAAN JA PITÄÄKIN! (jotta saadan ihmisuhdekiekuroita... hihi)
Juuh :---D Iski joku into tohon lomakkeen kirjoittamiseen niin sit tuli tollanen pitkä. Pitäis varmaan lähettää uus sähkäri forkkalaisille niin tajuaa tännekkin tulla.

_________________
Dr. McCoy: What am I. a doctor or a moon shuttle conductor?
------
Spock: [pointing to Alice #27] I love you. [looking to Alice #210] However, I hate you.
Alice #210: But I am identical in every way with Alice 27.
Spock: Yes, of course. That is exactly why I hate you--
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   17/9/2010, 18:09

NONIIN NONIIN.

(kun ei ilmeisesti tule ehdotuksia siitä mistä voisi aloittaa, niin sitten aloitan ihan omasta päästäni juonen alkuun, lol, olenhan sentään tämän topiikin aloittaja... häpeä minä...)


Elikkäs. Ilmeisesti ainakaan tähän väliin uusia ropettajia ei tule, ja ihan vain omaa itsekkyyttäni mun on pakko pistää rope käyntiin.
MUTTA TARINAAN TOI TULLA KESKENKIN, TE UUDET SIELLÄ JOSSAIN KAUKANA.
En sitten tiedä tarkkaan näitä ropetusmetodeja, mutta onko se sitten niin että saa pistää seuraavan ropen, mikä kohtaus on sitten menossa? Että siis jos on joku conservation meneillää kahen välillä, siihen väliin tunkasee omaa kommenttiaan, vai siis täh? (joo'o, en mäkään tiedä) Vai sitten siis niin että vaan tunnollisesti järjestyksessä, esim minä kirjoitan, sitten TETSU, sitten Cromy, ja sitten taas minä jne? Auttakaa, mä en oikeesti tiedä XD

Mutta siis. Haluaisin jo pistää ensimmäisen ropen jo tänä iltana. Toivottavasti joku vastaa mulle.. saa olla ihan joku randomki ;___;

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
TETSU
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 138
Join date : 28.05.2010

ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   17/9/2010, 18:11

AAPUAA, toi iso harmaa alapalkki meni sivulle, en osaa laittaa pois, help me!

Ja jätti sähköposti ilmottamatta, että tähän oli tullu uus viesti, surkeeta. >o


Viimeinen muokkaaja, TETSU pvm 22/1/2011, 16:30, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Garbage / fantasia, toiminta, gay/bi K15
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 10Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
WhyBBer - roolipelifoorumi :: Roolipelit. :: Keskiaika.-
Siirry: