WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer on suomalainen roolipelifoorumi, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman aktiivinen.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kimppakämppä ♥

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
The Girls
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 1
Join date : 11.07.2010

ViestiAihe: Kimppakämppä ♥   16/7/2010, 22:03

Talo ☺

Talo on kaksikerroksinen vitivalkoinen ja siinä on yläkerrassa parveke. Alakerrassa on keittiö, olohuone, kylpyhuone, ja muuta tilaa, alakerrassa mentäessä ulos on myös terassi ennen hiekkatietä. Yläkerrassa on siis kaikki makkarit ja yksi pienoinen vessa + muu tila.

Alkuhöpinät ☺

Mukaan otan lisäkseni 2 tyttöä ja 3 poikaa, jos tulet, sinun täytyy olla aktiivinen ja käydä sivustolla vähintään kerran päivässä. Ikähaarukka on 17 - 20 vuotta, jos tulet, toivon sinun olevan todella pervo ja muutenkin kokenut. Kiroilu on sallittua, kohtuullisesti.

Juoni ☺

Olet asunut kimppakämpässä noin kaksi viikkoa, olet ehtinyt myös ihastua jo johonkin, mutta kehen ? Talossa on kaikenlaista mukavaa tekemistä, käyt rannoilla ystäviesi kanssa ja pelaatte mukavia pelejä, kuten pullonpyöritystä ja räsypokkaa. Miten käy kun ilmaiset tunteesi ihastuksellesi ?

-----------------------------------------------

Lomakkeeni :

Nimi - Selena Juliet Ann McSorrow
Ikä - 17 vuotta
Ulkonäkö - Pic
Muuta -
- Rakastaa pervoja ihmisiä
- Nörtti- & feikkilasit <3
- Ei allergioita
- Manga / anime <3

MUKANA :

Tytöt :

The Girls / Selena


Pojat :
Takaisin alkuun Siirry alas
IdaNuuff
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want


Viestien lukumäärä : 90
Join date : 27.05.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Hyvinkää.

ViestiAihe: Vs: Kimppakämppä ♥   18/7/2010, 16:32

Pojalla vois tulla Razz

Nimi: Ethan,"Et" Mikael Johnson.
Ikä: 18 pian 19 vuotta.
Seks.suuntautuminen: Heetero.

Luonne:Ethan on luonteeltaan hyvin rauhalinen, sosiaalinen, puhelias ja musiikinläheinen persoona [i]
ja siksi soittaakin kitaraa, Et on uusien tuttavuuksien kohdalla ehkä hieman ujo mutta sekin katoaa hyvin nopeasti kun tämä löytää omasta mielestään mielenkiintoisen keskustelun johon liittyä. Ethania on usein kuvailtu värikkääksi persoonaksi mutta poika itse on sitä mieltä että ei ole mitenkään erityisen värikäs Ethanilla on piilossa sellaisia asioita luonteestaan jota ei helposti näytä, esim pojan on hirveän vaikea puhua tunteistaan mutta kun sille päälle sattuu niin saattaa pojan suusta kuulla jotain vähän pervompaa tai sanat "Minä Rakastan sinua" Kännissä ethan voi olla hieman ennalta arvaamaton joten poikaa kannattaa silloin varoa ellei halua joutua kuulemaan suoraa tekstiä pojan suusta tai tappeluun tämän kanssa hyvin usein Et haukkuu sellaisia ihmisiä kenestä ei pidä mutta kyllä poika saattaa kännissä sellaisiakin ihmisiä haukkua joista pitää mutta yleensä tämä pyytää mahdolisimman pian anteeksi käytöstään.

Ulkonäkö: ( http://my-little-emo.com/wp-content/uploads/2009/04/0891.jpg )Tatuoinnit: Missä & millainen? Tatuointeja pojalla ei ole mutta tämä haluaisi jonkun pienen tatuoinnin niskaansa.

Lävistykset: Missä & millainen? Huulessa molemmilla puolilla.


Harrastukset: Ethan harrastaa enimäkseen piirtämistä kun tämä on huonolla päällä tai kun tämä haluaa olla rauhassa, skeittaamista ja laulamista,kitaran soittoa poika harrastaa myös välillä.

Perhe: Ethan, tämän äiti ja äidin uusi mies ja pojan siskopuolet joista toinen on 4 vuotta ja toinen 15 vee.

Menneisyys: Ethanin perheeseen kuuluu Ethan ja tämän äiti, isän lähtiessä samantien kuin tämän poika täytti 9 vuotta. Pojan isä soitteli Ethanille aina välillä mutta sitten sekin yhteydenpito loppui parin kuukauden jälkeen. Parin vuoden päästä Ethanin ollessa 10-11 vuotta tämän äiti ilmoitti menevänsä uusiin naimisiin ethan ei tule toimeen äitinsä uuden miehen eikä tämän puolelta tulevien lasten kanssa joten tämä välttelee hyvin paljon kotona olemista samaan aikaan tämän kanssa. Lävistykset poika hankki ollessaan 15 vuotta isäpuolensa ja äitinsä vastustamisesta huolimatta, Koiran taas poika sai 16 vuotislahjaksi ja siitä tuli pojalle parissa kuukaudessa hyvin rakas. Ethanin isä on kotoisin saksasta kun pojan äiti taas on englantilainen ethanin isäpuoli on myös englantilainen. Ethan mielellään vaikenee menneisyydestään ihmisille keneen ei luota tai ei tunne kunnolla kun siitä kysellään mutta kertoo kyllä siitä sellaisille ihmisille kenet tuntee tai keneen luottaa.


Muuta: Juo ja polttaa...Omistaa ruskean lyhytkarvaisen Collien nimeltään Lucky mutta se asuu Ethanin äidin luona. ( Linkki siihen koiraan: http://www.freewebs.com/pisofrise/collie1.jpg )
Poika tykkää myös laulamisesta ja kitaran soittamisesta._________________
[i]There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you?

Tokio Hotel -Automatic[/i]
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kimppakämppä ♥
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
WhyBBer - roolipelifoorumi :: Roskakori-
Siirry: