WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer on suomalainen roolipelifoorumi, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman aktiivinen.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
IdaNuuff
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want


Viestien lukumäärä : 90
Join date : 27.05.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Hyvinkää.

ViestiAihe: ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.   27/2/2013, 19:47

Eli heimoipäivää heittelen tänne taas tälläistä roolipeliä... vaikka tää paikka vaikuttaaki aika... noh kuolleelta suorasti sanoen.

Idea lähti ihan siitä ohjelmasta mitä esitetään Liv:illä ööh kello jotain jotain tarkkaa aikaa en sattumoisin muista.

Pikaisesti väsätty mut ei voi mittään


JUONI YLEISESTI

Olet 16-17 vuotias nuori joka vanhemmat ovat eronneet sinun ollessasi hyvin nuori. Olet hyvin piloille hemmoteltu ja vanhempasi ei meinaa saada sinua minkäänlaiseen kuriin. Huudat, kiroilet ja paiskot tavaroita niin kauan kunnes saat tahtosi lävitse tai kunnes äitisi/ isäsi (kumman luona tahtoo nyt sitten asua) antaa sinulle periksi. Sinulle on arkipäivää juominen polttaminen tai ehkäpä jopa huumeiden käyttö ja siksi olet vähintään joka toinen kerta ongelmissa poliisien tai jonkun muun itsesi kaltaisen kanssa. Lopulta sinun vanhempasi ja muut perheeseen ja sukuun kuuluvat kyllästyvät sinun ainaiseen holtittomaan käyttäytymiseesi ja lähettää sinut hetkeksi aikaa toiseen perheeseen ulkomaille jonka on tarkoitus saada sinut takaisin ruotuun ja parannettua sinun käytökseksi. Parantuuko sinun asenteesi Uudessa perheessä vai pysyykö se samana? Sen päätät sinä!

JUONI LEIDEILLE.

Olet 16-17 vuotias nuori nainen joka vanhemmat ovat eronneet sinun ollessasi hyvin nuori. Olet hyvin piloille hemmoteltu ja vanhempasi ei meinaa saada sinua minkäänlaiseen kuriin. Huudat, kiroilet ja paiskot tavaroita niin kauan kunnes saat tahtosi lävitse tai kunnes äitisi/ isäsi (kumman luona tahtoo nyt sitten asua) antaa sinulle periksi. Eräänä päivänä äitisi/isäsi ilmoittaa sinulle että joudut hetkeksi aikaa toiseen perheeseen asumaan suutut ja kapinoit tuttuun tyyliisi vastaan mutta lopulta suostut hieman epäröiden suostut lähtemään. Lähtöpäivänä perheesi saattaa sinut lentokentälle ja tapaat siellä ehkä toisen samaiseen perheeseen menevän nuoren pojan ystävystytte ja välillenne syttyy ehkä enemmänkin. Pian teille kuitenkin selviää ettei toiseen perheeseen muuttaminen ollutkaan mikään lomamatka/ unelmaloma. Mitä tapahtuu kun joudut ankaran Isäntäperheen komenneltavaksi muutatko asenteesi vai jääkö se samanlaiseksi kun sinun on tarkoitus palata perheesi luo? Entäpä jatkuuko sinun ja toisen sinne perheeseen tulleen pieni romanssi viellä talossa olemisen aikana ja sen jälkeen? Sen päätät sinä!


JUONI MIEHILLE.


Olet 16-17 vuotias nuori mies joka vanhemmat ovat eronneet sinun ollessasi hyvin nuori. Olet hyvin piloille hemmoteltu ja vanhempasi ei meinaa saada sinua minkäänlaiseen kuriin. Huudat, kiroilet ja paiskot tavaroita niin kauan kunnes saat tahtosi lävitse tai kunnes äitisi/ isäsi (kumman luona tahtoo nyt sitten asua) antaa sinulle periksi. Eräänä päivänä äitisi/isäsi ilmoittaa sinulle että joudut hetkeksi aikaa toiseen perheeseen asumaan suutut ja kapinoit tuttuun tyyliisi vastaan mutta lopulta suostut hieman epäröiden suostut lähtemään. Lähtöpäivänä perheesi saattaa sinut lentokentälle ja tapaat siellä ehkä toisen samaiseen perheeseen menevän nuoren naisen ystävystytte ja välillenne syttyy ehkä enemmänkin. Pian teille kuitenkin selviää ettei toiseen perheeseen muuttaminen ollutkaan mikään lomamatka/ unelmaloma. Mitä tapahtuu kun joudut ankaran Isäntäperheen komenneltavaksi muutatko asenteesi vai jääkö se samanlaiseksi kun sinun on tarkoitus palata perheesi luo? Entäpä jatkuuko sinun ja toisen sinne perheeseen tulleen pieni romanssi viellä talossa olemisen aikana ja sen jälkeen? Sen päätät sinä!OTAN MUKAAN 3 TYTTÖÄ ja kaksi poikaa omani lisäksi Smile

-Miriam Van Hamington // SunSet
-
-

- Idanuuff // Mies
-
-

*******************************************
Sitten voitais ennen lomakkeen väsäämistä kerrata säännöt eiks jep?

~Minä olen on pomo!
~Ei saa ropettaa toisen hahmolla!
~Mukaan otan 3 miestä (Oman mieheni lisäksi)
~Ikähaarukka 16-17 vuotta
~Ei saa tappaa omaa/toisen hahmoa!
~Kiroilua voi olla silleen sallitusti mieluiten
~Pervoilla saa mutta se on omalla vastuulla ja RAJOITETTUA
~Aloittamisen jälkeen ei enää uusia tulokkaita!
~ Älä liity jos eroat heti....
~Ketään ei syrjitä
~Hahmosi ei ole supermies,hämähäkkimies,vampyyri tai mikään muukaan yliluonnollinen supersankari.

***********

~Lomake♥️~ ( SULUT POISS )

Nimi: [ eng kielinen Etu-toinen-ja sukunimi. lempinimi ]
Ikä: [16-17]
Luonne: [vähint. 2 rivii]
Ulkonäkö: [Kuva tai linkki ja väh: Kolmen rivin selostus linkittäville ]
siviilisääty: [vapaa valintainen]
seks. suunt: [vapaa valintainen]
Muuta: (Oliko? )
Roolaus näyte: [JOS haluaa laittaa ! ]


********

Jos on jotenkin epäselvää jokin kohta tai koko teksti ylipäätänsä ni sanokaan ni yritän sitten näin jälkikäteen tuota tekstiä teille suomentaa selvemmäksi. Smile)))

_________________
[i]There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you?

Tokio Hotel -Automatic[/i]


Viimeinen muokkaaja, IdaNuuff pvm 28/2/2013, 19:37, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
IdaNuuff
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want


Viestien lukumäärä : 90
Join date : 27.05.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Hyvinkää.

ViestiAihe: Vs: ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.   28/2/2013, 08:41

ketään ei kiinnosta ilmeisesti.

_________________
[i]There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you?

Tokio Hotel -Automatic[/i]
Takaisin alkuun Siirry alas
SunSet
Some day my world begins to dance ~
Some day my world begins to dance ~
SunSet

Viestien lukumäärä : 128
Join date : 18.12.2010
Paikkakunta : Auringonlaskun takana

ViestiAihe: Vs: ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.   28/2/2013, 15:04

Mua vois kiinnostaa neidillä tulla Smile Into roolaamiseen kasvaa Wink
Takaisin alkuun Siirry alas
SunSet
Some day my world begins to dance ~
Some day my world begins to dance ~
SunSet

Viestien lukumäärä : 128
Join date : 18.12.2010
Paikkakunta : Auringonlaskun takana

ViestiAihe: Vs: ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.   28/2/2013, 16:15

// Täs tulis lomakkeentynkää Smile

Nimi: Miriam Van Hamington

Ikä: 16

Skp: Nuori neiti


Luonne:
Miriam on rikkaasta aatelisperheestä, joten tämä on tottunut saamaan kaiken mitä haluaa eikä neidin ole tarvinnut koskaan kinuta mitään. Aluksi neiti oli todella vaatimaton, mutta vuosien myötä Miriam kävi yhä itsekkäämäksi ja vaativammaksi. Miriam ei ole luonteeltaan mikään raivopää, mutta erittäin itsepäinen. Joskus jopa todella nenäkäs. Hän ei ikinä myönnä omia virheitään ja jos jokin on pielessä alkaa neiti herkästi syyttämään jotakuta toista asiasta. Miriam on myös huumorintajuinen ja suorapuheinen. Hän ei pelkää hypellä vanhempiensa tai kenenkään muun vanhemman henkilön silmille saadakseen mitä haluaa. Miriamille on kuitenkin yritetty opettaa käytöstapoja ja olla kuin kunnon leidi, mutta opit eivät menneet oikein perille* (Siitä lisää Menneisyys osiossa)

Ulkonäkö: Kuvassa

Miriamilla on todella vaaleat blondit hiukset, joista tyttö huolehtii parhaimalla tavalla. Hän on myös erittäin laiha, koska pitää erittäin hyvää huolta kehostaan. Miriamia ei myöskään usein näe meikittömänä. Miriam saattaa ulkokuorelta näyttää erittäin viattomalta tyttöseltä, mutta kuten sanotaan. Ulkonäkö pettää ja pahasti pettääkin niille, jotka siihen lankeavat.

Seks.suunt: Hetero

Siviilisääty: Sinkku

Menneisyys:
Kuten aiemmin mainittiin, Miriam ei aina ollut itsekäs. Hän oli ennen todella lempeä ja ystävällinen. Kaikki se tosin muuttui, kun Miriamin isoveli Brad Van Hamington kuoli vakavassa auto-onnettomuudessa Miriamin ollessa 8-vuotias. Hänen veljensä oli tytön tukipilari ja ainoa johon Miriam tosissaan kykeni luottamaan. Eikä asiaa helpottanut hänen vanhempiensa riitely ja yllättävä ero, jolloin perheen äiti muutti pois kotoa. Miriam ei nähnyt äitiään sen jälkeen. Miriamilla ei ollut hirveästi kavereitakaan, kun kaikki olivat kateellisia tytön sukujuurista tai jos eivät, yrittivät he hyötyä Miriamin perheen tuomista eduista. Tämän takia Miriam syrjäytyi ja hänestä tuli itsepäinen ja hankalampi kuin hänen vanhempansa olisivat voineet kuvitella.

Miriam ei ollut entisensä. Miriam rupesi lintsaamaan koulusta ja esittää kipeää ja vaatimaan erilaisia asioita. Vaikka vanhemmat, sekä isä että tytön uusi äitipuoli Erica, kuinka yrittivät saada tytön ruotuun, se ei ollut mahdollista.Miriam myöskin suorastaan inhosi uutta äitipuoltaan ei siis voinut sietää tätä ja vastusti tätä kaikin mahdollisin tavoin. Miriam piti päänsä kaikesta huolimatta ja vanhemmat luopuivat toivosta.
Kun Miriam sai kaiken mitä halusi, alkoi hän eräänä iltana miettimään, että hänen mielestään hänen oma elämänsä alkoi käydä tylsäksi. Tai niin hän ainakin luuli. Aatelisperheen jäsenenä oleminen ei riittänyt pikku neiti Miriamille. Hän halusi enemmän. Ja hän todellakin saavuttaisi haluamansa.

Siitä illasta lähtien Miriam alkoi karata kotoaan säännöllisesti. Hän lintsasi koulusta vielä enemmän ja päätyi vääränlaisiin piirehin. Alkoholi alkoi maistumaan tytölle, se sai kaiken pahan valumaan tyhjyyteen. Miriam sisimissään siis kaipasi yhä rakasta isoveljeään ja äitiään ja alkoholilla sai tyttö inhottavan kaipuuntunteen pois. Tupakkakin alkoi huokuttamaan, koska se vei kaiken stressin mennessään. Vaikkakin hetkellisesti.
Ja koska Miriam karkaili salaa kotoaan, oli isä aina soittamassa poliiseja tytön perään. Miriamin isä Fredrick Van Hamington ei ollut tyytyväinen ainokaisen tyttärensä nykyiseen käytökseen. Hänen mielestään tällainen jatkuva karkailu, alkoholin litkiminen ja kapinointi saisi luvan loppua. Voi uskoa, kuinka Fredrick kiinnostui kuullessaan tällaisesta ''vaihto-ohjelmasta''. Tytön isän oli otettava siis viimeinen oljenkorsi käyttöön. Loppu on historiaa.

Harrastukset:
Miriamin harrastuksiin kuuluu mikäs muu kuin shoppailu. Isänsä kustannuksella tietenkin. Miriam on erittäin kiinnostunut muodista. Kaikki tytöt hänen koulussaan olivat kateellisia tytön vaatteista ja kauneudesta. Vaatteet olivat aina uusinta muotia eikä varmasti kirpputorikamaa.
Miriamilla on kuitenkin salainen mielenkiinnonkohde, josta kukaan muu tiedä kuin hän.. Neiti rakasti piirtämistä. Hänellä on salainen lokero huoneessaan, joka on täynnä piirrustusvihkoja ja piirroksia. Tytöllä oli siis taiteellista silmää, muttei koskaan myöntäisi sitä kenellekkään.

Roolausnäyte:
Miriam oli pimeässä huoneessaan. Hän hiipi siellä ja meni salaiselle lokerolleen ja otti piirrustusvihon ja välineet ja alkoi hahmottelemaan piirrosta. Tytön isä oli aina sitä mieltä, että taiteilija ei ollut sopiva ammatti aateliselle. Brad oli ollut taitava muusikko ja hänen elossa ollesaann oli Brad kertonut Miriamille haluavansa muusikoksi ja näin ilahduttaa ihmisiä. Siinä ei tosin ansaitsisi rahaa samalla tavalla kuin olemalla yhtiön johtaja taikka pankkiiri.

Miriam vihasi isäänsä ja varsinkin Ericaa, tytön äitipuolta. Tämä oli ärsyttävä akka, joka oli kauhea määräilijä. Nainen ei olisi varmasti mitään, ellei hän olisi mennyt naimisiin Miriamin isän Fredrickin kanssa. Lehdistökin jaksoi paapota asiasta monta viikkoa. Ei se Miriamin mielestä ollut kovinkaan iso juttu..

// No kelpuutetaanko minut mukaan vai ei? Smile Ja muuten missä maassa asutaan ja mihin nuoret maahan nuoret matkaavat? Kunhan vain yleisesti kiinnostaa Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
IdaNuuff
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want


Viestien lukumäärä : 90
Join date : 27.05.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Hyvinkää.

ViestiAihe: Vs: ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.   28/2/2013, 19:32

SunSet kirjoitti:
// Täs tulis lomakkeentynkää Smile

Nimi: Miriam Van Hamington

Ikä: 16

Skp: Nuori neiti


Luonne:
Miriam on rikkaasta aatelisperheestä, joten tämä on tottunut saamaan kaiken mitä haluaa eikä neidin ole tarvinnut koskaan kinuta mitään. Aluksi neiti oli todella vaatimaton, mutta vuosien myötä Miriam kävi yhä itsekkäämäksi ja vaativammaksi. Miriam ei ole luonteeltaan mikään raivopää, mutta erittäin itsepäinen. Joskus jopa todella nenäkäs. Hän ei ikinä myönnä omia virheitään ja jos jokin on pielessä alkaa neiti herkästi syyttämään jotakuta toista asiasta. Miriam on myös huumorintajuinen ja suorapuheinen. Hän ei pelkää hypellä vanhempiensa tai kenenkään muun vanhemman henkilön silmille saadakseen mitä haluaa. Miriamille on kuitenkin yritetty opettaa käytöstapoja ja olla kuin kunnon leidi, mutta opit eivät menneet oikein perille* (Siitä lisää Menneisyys osiossa)

Ulkonäkö: Kuvassa

Miriamilla on todella vaaleat blondit hiukset, joista tyttö huolehtii parhaimalla tavalla. Hän on myös erittäin laiha, koska pitää erittäin hyvää huolta kehostaan. Miriamia ei myöskään usein näe meikittömänä. Miriam saattaa ulkokuorelta näyttää erittäin viattomalta tyttöseltä, mutta kuten sanotaan. Ulkonäkö pettää ja pahasti pettääkin niille, jotka siihen lankeavat.

Seks.suunt: Hetero

Siviilisääty: Sinkku

Menneisyys:
Kuten aiemmin mainittiin, Miriam ei aina ollut itsekäs. Hän oli ennen todella lempeä ja ystävällinen. Kaikki se tosin muuttui, kun Miriamin isoveli Brad Van Hamington kuoli vakavassa auto-onnettomuudessa Miriamin ollessa 8-vuotias. Hänen veljensä oli tytön tukipilari ja ainoa johon Miriam tosissaan kykeni luottamaan. Eikä asiaa helpottanut hänen vanhempiensa riitely ja yllättävä ero, jolloin perheen äiti muutti pois kotoa. Miriam ei nähnyt äitiään sen jälkeen. Miriamilla ei ollut hirveästi kavereitakaan, kun kaikki olivat kateellisia tytön sukujuurista tai jos eivät, yrittivät he hyötyä Miriamin perheen tuomista eduista. Tämän takia Miriam syrjäytyi ja hänestä tuli itsepäinen ja hankalampi kuin hänen vanhempansa olisivat voineet kuvitella.

Miriam ei ollut entisensä. Miriam rupesi lintsaamaan koulusta ja esittää kipeää ja vaatimaan erilaisia asioita. Vaikka vanhemmat, sekä isä että tytön uusi äitipuoli Erica, kuinka yrittivät saada tytön ruotuun, se ei ollut mahdollista.Miriam myöskin suorastaan inhosi uutta äitipuoltaan ei siis voinut sietää tätä ja vastusti tätä kaikin mahdollisin tavoin. Miriam piti päänsä kaikesta huolimatta ja vanhemmat luopuivat toivosta.
Kun Miriam sai kaiken mitä halusi, alkoi hän eräänä iltana miettimään, että hänen mielestään hänen oma elämänsä alkoi käydä tylsäksi. Tai niin hän ainakin luuli. Aatelisperheen jäsenenä oleminen ei riittänyt pikku neiti Miriamille. Hän halusi enemmän. Ja hän todellakin saavuttaisi haluamansa.

Siitä illasta lähtien Miriam alkoi karata kotoaan säännöllisesti. Hän lintsasi koulusta vielä enemmän ja päätyi vääränlaisiin piirehin. Alkoholi alkoi maistumaan tytölle, se sai kaiken pahan valumaan tyhjyyteen. Miriam sisimissään siis kaipasi yhä rakasta isoveljeään ja äitiään ja alkoholilla sai tyttö inhottavan kaipuuntunteen pois. Tupakkakin alkoi huokuttamaan, koska se vei kaiken stressin mennessään. Vaikkakin hetkellisesti.
Ja koska Miriam karkaili salaa kotoaan, oli isä aina soittamassa poliiseja tytön perään. Miriamin isä Fredrick Van Hamington ei ollut tyytyväinen ainokaisen tyttärensä nykyiseen käytökseen. Hänen mielestään tällainen jatkuva karkailu, alkoholin litkiminen ja kapinointi saisi luvan loppua. Voi uskoa, kuinka Fredrick kiinnostui kuullessaan tällaisesta ''vaihto-ohjelmasta''. Tytön isän oli otettava siis viimeinen oljenkorsi käyttöön. Loppu on historiaa.

Harrastukset:
Miriamin harrastuksiin kuuluu mikäs muu kuin shoppailu. Isänsä kustannuksella tietenkin. Miriam on erittäin kiinnostunut muodista. Kaikki tytöt hänen koulussaan olivat kateellisia tytön vaatteista ja kauneudesta. Vaatteet olivat aina uusinta muotia eikä varmasti kirpputorikamaa.
Miriamilla on kuitenkin salainen mielenkiinnonkohde, josta kukaan muu tiedä kuin hän.. Neiti rakasti piirtämistä. Hänellä on salainen lokero huoneessaan, joka on täynnä piirrustusvihkoja ja piirroksia. Tytöllä oli siis taiteellista silmää, muttei koskaan myöntäisi sitä kenellekkään.

Roolausnäyte:
Miriam oli pimeässä huoneessaan. Hän hiipi siellä ja meni salaiselle lokerolleen ja otti piirrustusvihon ja välineet ja alkoi hahmottelemaan piirrosta. Tytön isä oli aina sitä mieltä, että taiteilija ei ollut sopiva ammatti aateliselle. Brad oli ollut taitava muusikko ja hänen elossa ollesaann oli Brad kertonut Miriamille haluavansa muusikoksi ja näin ilahduttaa ihmisiä. Siinä ei tosin ansaitsisi rahaa samalla tavalla kuin olemalla yhtiön johtaja taikka pankkiiri.

Miriam vihasi isäänsä ja varsinkin Ericaa, tytön äitipuolta. Tämä oli ärsyttävä akka, joka oli kauhea määräilijä. Nainen ei olisi varmasti mitään, ellei hän olisi mennyt naimisiin Miriamin isän Fredrickin kanssa. Lehdistökin jaksoi paapota asiasta monta viikkoa. Ei se Miriamin mielestä ollut kovinkaan iso juttu..

// No kelpuutetaanko minut mukaan vai ei? Smile Ja muuten missä maassa asutaan ja mihin nuoret maahan nuoret matkaavat? Kunhan vain yleisesti kiinnostaa SmileJaaaaaa mukana Smile
Jos sais näitä muitakin innostumaan Smile

Ääh en ole maata silleen ajatellut kun haluaisin että se päätettäisiin muitten roolaajien kanssa yhdessä....Ehdotuksia toki saa heitellä itsellä kävi mielessä joku Malesian tai jonkun muun lämpimän maan tyylinen paikka Smile// se tunne kun sä tajuat että sulla ei ole lomaketta enään sun miehelles..... joudun vissiin huomenna väsää kokonaa uuden lomakkeen.

_________________
[i]There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you?

Tokio Hotel -Automatic[/i]
Takaisin alkuun Siirry alas
IdaNuuff
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want


Viestien lukumäärä : 90
Join date : 27.05.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Hyvinkää.

ViestiAihe: Vs: ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.   3/3/2013, 17:34

Ihmisiäääääää halutaan Smile

_________________
[i]There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you?

Tokio Hotel -Automatic[/i]
Takaisin alkuun Siirry alas
IdaNuuff
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want


Viestien lukumäärä : 90
Join date : 27.05.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Hyvinkää.

ViestiAihe: Vs: ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.   24/3/2013, 10:41

ihmisiä halutaan yhä edelleen Smile

_________________
[i]There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you?

Tokio Hotel -Automatic[/i]
Takaisin alkuun Siirry alas
SunSet
Some day my world begins to dance ~
Some day my world begins to dance ~
SunSet

Viestien lukumäärä : 128
Join date : 18.12.2010
Paikkakunta : Auringonlaskun takana

ViestiAihe: Vs: ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.   26/4/2013, 21:47

Öööömm.. Ihmiseeet??
Takaisin alkuun Siirry alas
IdaNuuff
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want


Viestien lukumäärä : 90
Join date : 27.05.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Hyvinkää.

ViestiAihe: Vs: ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.   13/6/2013, 21:50

porukkaaa kaipaillaan Smile

_________________
[i]There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep loving you?

Tokio Hotel -Automatic[/i]
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
ROOLIPELI¤ Erinlainen Isäntäperhe.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
WhyBBer - roolipelifoorumi :: Roolipelit. :: Kimppakämppä.-
Siirry: