WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer on suomalainen roolipelifoorumi, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman aktiivinen.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
KirjoittajaViesti
Jilli
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 01.06.2011
Paikkakunta : Suomen New York

ViestiAihe: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   3/6/2011, 17:04

Tämä peli liittyy yhteen suurempaan pelikamppanjaan, mutta ajattelin peluuttaa siitä nyt tällaisen minipelin, jos innokkaita löytyy.

Tässä on vähän informaatiota pelimaailmasta.


Vuosi 2155

2150 vuosikymmen näyttää tähän mennessä synkemmältä kuin yksikään aikaisemmista pimeistä vuosista, myös maailmansodat mukaan luettuina. Kahden eri rodun välillä riehunut taistelu, jota on jatkunut tuhansia vuosia, on viimein leimahtanut täyteen liekkiinsä. Tämä aiemmin varjoissa käyty taistelu on muuttunut viimein avoimeksi. Vuonna 2097, the Heaven productin johtaja nimittäin ilmoitti maailmalle synkän uutisen: Vampyyrit, joita aiemmin pidettiin tarinoiden, sekä legendojen hirmuisina hahmoina, ovatkin totista totta ja uhkaavat ihmiskunnan hyvinvointia. Tämä sai aikaan kaaoksen ihmisten keskuudessa. Nuoria patistetaan mukaan taisteluun ja opiskelemaan vampyyrien tappamista. Taistelusta on tullut viimein tuhansien vuosien jälkeen avoin ja siinä taistellaan maailman herruudesta. Tämä rotujen välinen sota erosi monesta muusta maailmassa käydystä sodasta, koska tämä sota käytiin kahden lähes tasavertaisen rodun välillä. Molemmat rodut olivat yhtä älykkäitä ja näppäriä, joten aseet, sekä taistelutaito olivat kehittyneet lähes huippuunsa. Tämän vuoksi sota oli tuhoisa, mutta tasaväkinen.
Vampyyrit ja sota eivät kuitenkaan huolettaneet kaikkia ihmisiä. Osa ihmisistä elää nimittäin edelleen siinä uskossa, että vampyyrit ovat jumalallinen rotu ja heitä kuuluu palvoa. Tämä vampyyreja palvova alakulttuuri on luonut omia jengejä ja kultteja. Nämä jengit eivät kuitenkaan osallistu taisteluun. Heistä suurin osaa uskoo vampyyrien olevan niin jumalallisia, että eivät tarvitse ihmisten apua tässä taistelussa. He uhrasivat tovereitaan vampyyreille ruuaksi ja suostuivat vampyyreille orjiksi. Orjina he toimivat eräänlaisina lemmikkeinä vampyyreille. He antoivat isännilleen omaa vertaan, täyttivät heidän muita tarpeitaan ja jopa uhrautuivat tiukan paikan tullen isäntiensä vuoksi.

Vampyyreja on jahdattu ja palvottu jo vuosituhansia ja heistä kertovia legendoja on kerrottu paljon kauemmin. Vampyyri nimi tulee turkinkielen sanasta oupir, joka merkitsee verenimijää. Monilla nykypäivän nuorilla on edelleen vääristynyt käsitys vampyyreista. Moni heistä uskoo, että vampyyrit ovat kuolemattomia olentoja, jotka voi surmata ainoastaan iskemällä vaarnan läpi sydämestä. Nämä uskomukset juontavat juurensa vanhoista legendoista joita entisaikojen ihmiset ovat vampyyreista kirjoittaneet ylös. Ensimmäiset tiedot heistä ovat peräisin muinaisista Babylonian ja Egyptin mytologioista. Babylonian muinaiseen taruun kuului Lilu-niminen vampyyriolento, joka perityi sittemmin juutalaiseen mytologiaan lapsia vainoavana Lilith-olentona. Lilith ja Lilu, ovat yksi ja sama henkilö, joka on perimätiedon mukaan kaikkien vampyyreiden äiti ja kuningatar. On olemassa myös muita vanhoja vampyyri legendoja, kuten muinaisten egyptiläisten jumalatar Sekhmet joi eräänkin myytin mukaan vereen sekoitettua alkoholia. Homeroksen Odysseiassa Odysseuksen Manalassa kohtaamat aaveet joivat verta. Roomalaiset taas tunsivat Strix-linnun, joka joi tarujen mukaan verta ja söi ihmislihaa. Strix taas on legendoissa romaanialaisen Strigoi vampyyrin edeltäjä. Loppujen lopuksi kaikkissa tarinoissa kerrotaan yhdestä ja samasta ikiaikaisesta vampyyrien rodusta, joka on yhtä vanha kuin ihmisetkin. Vampyyreiden syntymisen syyksi epäillään sairautta, joka on muinaisina aikoina synnyttänyt tämän rodun, mutta tutkijat eivät ole lainkaan varmoja asiasta, sillä sairaus, johtaa useimmiten ihmisen kuolemaan, mutta ei kuolleista heräämiseen. Legendojen mukaan vampyyreiden äidin, Liltihin, oli tarkoitus olla Aadamin vaimo, mutta hän ei sopinutkaan Aadamille, vaan jumala teki Aadamille Eevan ja Lilithille Samaelin. Nämä kaksi rotua ovat eläneet sopuisasti rinnakkain satojen vuosien ajan, ennen ajan laskun alkua.
Myöhemmin vampyyrien ensimmäinen suurruhtinas Dracula sai aikaan sen, että vampyyreja alettiin tosiaan vihaamaan, eikä kovin moni enään ajatellut heidän olevan jotenkin jumallisia olentoja, vaan hirmuisia, saatanallisia hirviöitä.
Monet ovat miettineet sitä, miksi ihmiset pelkäävät niin kovin vampyyreja. Tämän hetkinen teoria on, että ihminen pelkää vampyyreja niin kovin, koska aiemmin ihmiset ajattelivat, ettei mikään muu rotu ei ole uskaltautunut syrjäyttämään heitä tai edes uhannut heidän valtaansa maailman herrana. Ilmeisesti jonkin ajan kuluttua ihmiset ymmärsivät, ihmisten ja vampyyrien välisen eron, silloin luultavasti tämä rotujen välinen sota alkoi. Uskotaan myös, että tämän uhan vuoksi aikanaan heidät tuomitaan muitta mutkitta saatanalliseksi petoroduksi, jotta saataisiin laillistettua heidän metsästämisensä ja tappamisensa. Lisäksi vampyyrien veren imeminen on monen mielestä varsin pakanallinen ja saatanaan yhdistettävä tapa. Tarkkaa tietoa ei ole sodan syttymisestä, mutta niin on tapahtunut, vaikka todisteita rinnakkais elosta onkin olemassa.
Vampyyreiden ja ihmisten välinen taistelu on synnytti aikanaan kaksi järjestöä, joista on ajan myötä kasvanut isoja organisaatioita. The Heaven product on ihmisten organisaatio, joka taistelee kaikin voimin vampyyreja vastaan. Organisaatiota johtaa Miquel von Heaven. Toinen organisaatioista on the Hell Organisation, jonka johdossa istuu tukevasti Dracula XVI. Hell organisatioinin ideana ei kuitenkaan ole tappaa kaikki ihmisiä, vaan suojella kumpaakin rotua toisiltaan.
Nyt 2150 luvulla maapallo on lähes täysin rappiolla, joka ei johdu vampyyrien ja ihmisten keskenäisestä taistelusta. Vaan koska ihmiset eivät osanneet parantaa tapojaan 2000-luvun alussa. Kasvihuoneilmiö on tehnyt maailmastamme lähes sietämättömän kuuman paikan elää. Lisäksi ihmiset sotivat entistä enemmän toisiaan vastaan, eikä missään tunnu olevan enään turvallista. Tuhannet eläin- ja kasvilajit ovat kuolleet sukupuuttoon ihmisen rieuhuessa maan kamaralla. Maa alkaa pikkuhiljaa muuttua helvetiksi. Kuumuus on maapallolla sietämätöntä ja kaupungit tuhoutuvat laajenevien merien tieltä. Mailmaan on syntynyt myös uusia, outoja sairauksia, sekä hyönteisiä, jotka vain leviävät tuoden mukanaan tuhon. Jos ihmiset eivät kohta tee jotain, maailmanloppu on todella lähellä. Maailma ei kestä tämän kaltaista tuhoa. Ehkä liittouma vampyyrien kanssa auttaisi elvyttämään kärsineen maailman.
Se rappeutuu hiljalleen ja kuolee pois.

CHAOS
New York

Chaos on suurin, sekä the Hellia, että the Heavenia vastaan taistelevista vampyyrijengeistä, jonka ainut tarkoitus on orjuuttaa ihmiset vampyyrien ikeen alle. Tämän jengin vampyyrit ovat lähinnä sellaisia, jotka ovat kokeneet jotain ikävää vampyyrin metsästäjien kanssa, eikä Hell ole antanut heidän kokemuksiensa mukaan tarpeeksi apua. Nämä vampyyrit ovat lyöttäytyneet yhteen New Yorkin kaduilla ja perustaneet syrjään oman majapaikkansa.
He tuntuvat olevan kaikki alla ja tappavat ihmisiä, sekä Hellin agentteja, minkä kerkeävät ja osasta ihmisistä he tekevät kaltaisiaan vampyyreja. Heidän tunnuksensa on Ankh tatuoituna ruumiiseensa, sekä suurin osa heistä kantaa Ankhia myös koruna.
Chaos hankkii aseensa laittomasta asekaupasta, tai ryöstämällä tappamiltaan agenteilta. Heillä ei ole omaa teknologiaa, vaan kaikki on varastettu tai ostettu laittomista kaupoista ja kuljettajilta. On heillä myös joitain nuoria neroja, jotka kykenevät hiukan kehittelemään teknologiaa, mutta sen suurempia resursseja heillä ei ole.
Jengiä johtaa nimellisesti vampyyri, Reed River. Reedin oikea käsi ja niin sanottu käskynjakaja on Zira McCenzie.

Vampyyreiden lisääntyminen:

Vampyyreita syntyy kahdella tavalla; hedemöittymällä ja verettämällä. Hedelmöittyminen toimii lähestulkoon samoin tavoin, kuin tavallisilla ihmisillä. Ainut eroavaisuus on se, että nämä kaksi vampyyria, jotka tahtovat saada jälkikasvua luonnollisella menetelmällä, tarvitsevat verta neljän kuukauden ajan päivitääin säännöllisinä annoksina, ettei heidän ruumiinsa "kuivu". Lisäksi, naaras vampyyri tarvitsee verta noin kymmen kuukautta tästä eteenpäin päivitäin, jotta sikiö kasvaa ja kehittyy ja jotta, tämä itse selviää raskaudesta, sekä synnytyksestä, joka on erityisen vaikea vampyyreilla. Näin kuitenkin syntyy suurin osa vampyyreista. Lisäksi tämä on vampyyreiden mielestä paljon mieluisempi tapa lisääntyä kuin verettäminen, joka oli helpompaa.
Vampyyriksi verettäminen on kuitenkin ihmisillekkin tutumpi tapa muuttua vampyyriksi. Verettämisessä vampyyri juo uhristaan ihmisveren lähes viimeiseen pisaraan saakka ja antaa tälle juotavaksi omaa vampyyrin vertaan, yleensä ranteestaan, joka muuttaa ihmisen vampyyriki, jouduttuaan tämän verenkieroon. Vampyyriksi muuttuminen vie yleensä muutaman päivän, jonka aikana ihmis ruumis kuolee ja ottaa omakseen tiettyjä vampyyrien piirteitä. Kun ihminen on muuttunut hänen on usein kova ihmisveren jano. Silloin vampyyrin kannattaa pitää mukanaan joitain pussillisia verta, jotka hän kykenee antamaan nuorelle vampyyrille. Vasta veretetyn vampyyrin jano on niin suunnaton, että hän saattaa juoda, jopa viisi ihmistä kuiviin ja näin tappaa heidät. Se kasvattaa kiinni jäämisen rikiä.
Verettäminen ei ole yhtä yleistä kuin hedelmöittäminen, mutta sitäkin käytetään usein ja tällöin syntyy useammin, niin sanottuja laittomia vampyyreja. Verettäminen yhdistetään myös usein vampyyrin perinteiseen ruokailuun, josta ei synny vampyyreja, mutta silti ihmiset pelkäävät edelleen vampyyrin puremaa. Pelkkä vampyyrin purema ei tee tavallisesta ihmisestä vampyyria.

Veren juominen:

Veren juominen pitää vampyyrin hengissä ja voimistaa tämän maagisia voimia. Eli mitä vanhempi ja enemmän verta juonut vampyyri, sitä voimakkaampi ja mahtavampi vampyyri. Myös nuorien vampyyrien voimat voivat nousta yllättävän paljon tämän nautittua juuri verta. Lapsen veri on parasta, mitä on. Lapsi kuitenkin useimmiten kuolee verenhukkaan, jos vampyyri syö heistä, heillä verta on vähemmän kuin mitä vampyyrit tarvitsevat. Siksi vampyyrit suosivat useimmiten aikuisia, joiden veri ei aina kuitenkaan ole yhtä tuoretta ja makeaa.
Vampyyrit sanovat verta myös usein elämän eliksiiriksi, sillä se takaa elämän kummallekkin olennolle. Se kuljettaa ihmisen elimistössä elintärkeää happea, ravintoaineita, sekä puna-, että valkosoluja. Jos sydän ei pumppaa verta, eikä veri liiku, ihminen kuolee. Jotta vampyyri pysyy hengissä, hänen on ravittava itseään elävän ihmisen verellä, sillä kuolleen ihmisen veri on vampyyrille myrkkyä. Siksi vampyyrit eivät koskaan juo ihmistä viimeiseen pisaraan. Vampyyri selviää ilman verta yllättävän pitkään, mutta maagiset kyvyt, sekä muut taidot heikkenevät, mitä enemmän vampyyri on ilman ihmisverta. Ajan myötä vampyyri voi myös kuivua ja "kuolla". Se voidaan kuitenkin virvoittaa useidenkin vuosisatojen päästä uudelleen elämään annoksella vampyyrin, sekä ihmisten verta. Kun vampyyri on ollut pitkän aikaa kuivuneena, hän tarvitsee alussa paljon ihmisverta ja lyhyin väliajoin, kuten vasta veretetty vampyyri.

Vampyyreiden ikääntyminen:

Vampyyrit ikääntyvät paljon hitaammin kuin ihmiset, ja tietyn iän saavuttaessaan, he eivät vanhene ulkoisesti juuri ollenkaan. Sanotaanko, että ihmisten iässä 50-vuotias (silloin vampyyri on noin 300-400 vuotias, vampyyri parhaassa iässä) vampyyri lopettaa ulkoisen vanhenemisen, mutta sisäinen vanheminen jatkuu hyvin hitaasti tosin, mutta jatkuu kuitenkin. Jos vampyyri pitää itsensä hyvässä kunnossa, ravitsee itseään kunnolla ja hänellä on tuuria, hän voi elää tuhansia vuosia, mutta se on harvinaista nykyään. Vampyyreiden keskimääräistä elin ikää lyhentävät koko ajan lisääntyvät vampyyrien metsästäjät. Vastasyntyneet vampyyrit vanhenevat ihmisten tavoin nopeaa vauhtia. Kuuden vuoden jälkeen vanheneminen hidastuu hivenen, mutta jatkuu edelleen. Ihmisten iässä kaksikymmentä (vampyyrin iässä n. 50-170 vuotta) vuotias vampyyri on täysi-ikäinen, jolloin hän jatkaa vanhenemistaan hiljalleen normaalin vampyyrin tahtiin. Vampyyri vanhenee kolmekymmentä kertaa hitaammin kuin ihminen. Eli iällisesti kolmekymmentä ihmisten vuotta on vampyyreille vuosi. Vanheneminen hidastuu kuitenkin hiljalleen.

Vampyyrien syöminen ja huumeiden käyttö:

Vampyyri kykenee myös ihmisten tavoin syömään tavallista ruokaa, mutta siitä ei ole hänelle minkäänlaista hyötyä, koska ruoka palaa vampyyrin ruumiissa ravintoaineiden siirtymättä elimistöön. Moni vampyyri kuitenkin syö ja juo ihmisten ruokaa tavan tai huvin vuoksi tai vain siksi, että se maistuu hyvälle.
Huumeet ja muut päihdeaineet vaikuttavat kuitenkin vampyyriin samoin tavoin kuin ihmisiin, mutta toisin kuin ihminen vampyyri ei kuole yliannostukseen, vaan saa muita erittäin ikäviä oireita. Näihin oireisiin kuuluu kuume, erittäin kivuliaat vastakivut, näön heikentyminen ja paljon muita oireita, mutta mikään näistä ei kauaa kestä. Siihen asti kunnes kaikki vaaralliset aineet ovat haituneer pois vampyyrin kehosta. Parhaiten huumeet vaikuttavat suoraan ihmisen verestä. Siis jos, ihminen, josta vampyyri juo on jonkun päihdeaineen alaisena, myös vampyyri saa osansa aineen oireista. Jotkut vampyyrit juovat juuri tästä syystä verta mieluiten narkkareista ja muista päihedeongelmaisista.

Vampyyrit ja uni:

Vampyyreiden ei tarvitse nukkua. Veri pitää vampyyrit virkeinä ja antaa heille voimia, joten he eivät tarvitse unta.. Moni vampyyri kuitenkin nukkuu mielellään ja vanhasta tottumuksesta. Monien mielestä se on itse asiassa ihan mukavaa.

Vampyyrien ulkomuoto:

Vampyyri muistuttaa kovasti ruumiiltaan ihmistä, mutta tiettyjä eroavaisuuksia on, josta vampyyrin voi tunnistaa. Tunnetuin ja yleisin merkki on vampyyrin terävät kulmahampaat. Ne eivät kuitenkaan sojota koko ajan vampyyrin suusta ulos, vaan ne työntyvät selvästi esiin vain tämän valmistautuessa ruokailuun. Heillä on myös ihmisiä vahvemmat kynnet, hiukset, sekä luusto. Heidän ihonsa on myös valkeampi, kuin ihmisillä, koska he liikkuvat mieluiten öisin. Tietyssä iässä tai tietyn määrän verta nauttineena, he kykenevät liikkumaan myös päivisin auringon paistaessa, mutta yö on heidän aikaansa. Aurinko myös heikentää heidän taikavoimiaan, mutta ei kärvennä heitä kuitenkaan tuhkaksi. Vampyyrin saattaa myös tunnistaa silmistä, jotka kiiluvat pimeässä samalla tavalla kuin kissan silmät.

Vampyyrien parisuhteet:

Vampyyrit ovat yksiavioisia ja heidän liittonsa kestävät ikuisuudesta helvettiin. Jos rakkaus on aitoa he kykenevät uhraamaan mitä vain toistensa puolesta ja pelastaaksensa toistensa hengen. On myös olemassa muodollisuus liittoja, kuten esimerkiksi Dracula ansaitsee vaimonsa muodollisuus liiton kautta. Nämä liitot voivat kyllä syventyä todelliseksi rakkaudeksi, mutta se on varsin harvinaista. On myös tilanteita, joissa vain toinen parista on syvästi rakastunut ja toinen käyttää toisen tunteita vain hyväkseen. Kuitenkin raukkauden täyttämässä liitossa, jos toinen kuolee toinen ei perusta uutta liittoa. Juurikaan tämän vuoksi vampyyrit eivät välitä pidemmistä suhteista vaan ovat yhden vampyyrin kanssa vuoden tai kaksi.

Vampyyreiden yliluonnolliset kyvyt:

Vampyyreiden yliluonnollisiin kykyihin luetaan todella hyvä hämäränäkö, sillä he näkevät pimeässä tuhat kertaa paremmin kuin ihmiset. Heillä on hallussaan myös kyky lumota ihmisiä oman tahtonsa valtaan. Jälleen, mitä vanhempi ja väkevämpi vampyyri, sitä helpompaa on luoda kestävämpi lumous. He ovat myös ylivoimaisen nopeita, nopein vampyyri voi liikkua noin 10km/s. He vanhenevat hitaasti, mutta eivät kuitenkaan kuole, vahvimmillaan heillä on kymmenen aikuisen miehen voimat, sekä telepaattinen yhteys lajitovereihin. Vanhimmilla vampyyreilla on kyky myös muuttaa ulkomuotoaan lepakoksi, sudeksi tai joksikin muuksi pohjoismaiden eläimeksi. Heillä on kyky tuoda mukanaan myös hämärän ja sumun, mutta nämä ovat todellkin vain vanhojen vampyyrien kykyjä.
Vampyyriin eivät tehoa valkosipulit tai villiruusut ja ne kuolevat vain, kun niiden pää katkaistaan. Arkkuun naulaaminen on mahdotonta, koska vampyyreilla harvemmin on omaa arkkua. Kuolleen miehen veri, vihkivesi ja risti, jos siihen uskoo, tekevät vampyyreista voimattomia.
Vampyyria ei voi palauttaa ihmiseksi.

Vampyyreiden henkilökohtaiset yliluonnolliset kyvyt:

Jokaisella vampyyrilla on oma henkilökotainen kykynsä. Joku voi lukea ajatuksia, joku näkee tulevaisuuteen, joku pystyy tuottamaan kipua, joku parantaa. Tämä kyky määrittyy jo vampyyrin syntyessä ja se on henkilökohtainen.


Peli:

Eletään vuoden 2150 Joulukuuta. Muutama kuukausi sitten vampyyri kanssa oli järisyttänyt huhu, jonka mukaan van Hellin suvun tytär, Kaya, olisi kadonnut. Dracula on surun murtama, eikä kykene kunnolla johtamaan the Hell organisationia. Chaos on katsonut aikansa koittaneen ja rellestää nyt lähestulkoon vapaana pitkin New Yorkkia.

Peliin on tarkoitus luoda hahmo, joka kuuluu Chaosin jengiin. Minä johdan juonta ja pelaan useammalla hahmolla, joihin kuuluvat mm. Reed River, Zira McCenzie ja Catherine.
Peli alkaa siitä, kun Cathrine saapuu Chaosin piilopaikkaan vangittuna ja vaatii päästä johtajan puheille, halutessaan liittyä Chaosiin.

Hahmolomake on tässä:

Koko nimi: (esim. Elyise Harper Island)
Kutsumanimet: (esim. Ella)
Ikä:
Syntymäaika: (esim. 8.7.1989)
Rotu: (Ihnminen vai vampyyri)
Pituus:
Paino:

Koulutus: (esim. Kettäagentin & kenttätutkijan koulutus, the Heaven institute)
Ammattinimike: (esim. ylempi kenttäagentti(kysy PJltä))
Työpaikka: (the Hell organisation, the Heaven product)
Varallisuus/kuukausi palkka: (Kysy PJltä)
Siviilisääty: (Naimisissa, eronnut, leski, sinkku)
Perhe:

Harrastukset: (esim. pyöräily, punttisali jne.)
Muut taidot: (esim. erinomainen ampuja yms.)

Pukeutuminen:
Ulkoinen olemus:
Tuntomerkit:

Miksi liittynyt Heaveniin/Helliin:
Miten muuttui vampyyriksi: (vain vampyyreille)

- HAHMON SISÄISET TIEDOT (vain pelaajalle) -

Pelot/heikkoudet: (esim. hämähäkki fobia/ ontuu toista jalkaa)
Kyky: (vain vampyyreilla)
Suosikkiruoka: (esim. sushi)
Lempiväri: (esim. Musta)
Paras ystävä: (esim. Oma koira)

Paikat, joihin hahmo ei koskaan menisi: (esim. hämähäkkejä kuhisemaan luolaan)

Paikat, joissa hahmo viihtyy parhaiten: (esim. työpaikan laboratorio)

Asiat, joita hahmo ei koskaan tekisi: (esim. Ottaisi hämähäkkiä lemmikikseen)

Asiat, joita hahmo tekee mieluiten: (esim. Laskettelee Alpeilla tai pyöräilee metsässä tai löhöää sohvalla)

Hahmon suhtautuiminen vampyyreihin/ihmisiin: (esim. vihaa. Haluaa hävittää kaikki maailmasta.)

Hahmon suhtautuminen ystäviin: (esim. Ei tule toimeen muiden ihmisten kanssa, eikä hänellä oikein ole ystäviä.)

Hahmon suhtautuminen pelkoon: (esim. Se on vain tunne. Siihen ei kuole.)

Hahmon suhtautuminen rahaan: (esim. Vättämättömyys elämisen kannalta).

Hahmon suhtautuminen perheeseen: (esim. Välttämätön paha)

Hahmon suhtautuminen rakkauteen/seurusteluun: (esim. Ei enään ikinä. Turha taakka.)

Hahmon suhtautuminen työntekoon: (esim. Sillä saa rahaa, joka on välttämättömyys elämän kannalta.)

Hahmon suhtautuminen vaikeuksiin: (esim. Niitä tulee ja menee. Ei niiden edessä kannata lannistua.)

Hahmon suhtautuminen muiden kuolemaan: (esim. Vampyyreiden pitää kuolla.)

Hahmon suhtautuminen omaan kuolemaan: (esim. Toivottavasti ehdin listimään ennen sitä mahdollisimman monta vampyyria.)

Hahmon sisäisiä tietoja ei tarvitse täyttää tai julkaista, mutta ne saattavat olla avuksi pelatessa, joten suosittelen täyttämään ne itseään varten.

H&H-pelit edellyttävät aktiivista pelaamista, jos katsot, ettet jaksa pelata kovin pitkään aktiivisesti älä liity.
Takaisin alkuun Siirry alas
Shyren
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 349
Join date : 17.09.2010
Paikkakunta : Hevonkuusi

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   3/7/2011, 14:41

Yritän muistaa lukea tämän jossain välissä Smile nyt ei ole kamalasti aikaa...

_________________
Lهvع Yهu ♥️

*Eyo! Tää kertomus alotetaan nollasta / siitä ku luokkahuoneen peräl rauhas halus olla vaan*
Takaisin alkuun Siirry alas
Jilli
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 01.06.2011
Paikkakunta : Suomen New York

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   14/11/2011, 20:32

Kukkuu. Onko täällä nyt herännyt kiinnostusta tätä peliä kohtaan. Olen edelleen kiinnostunut peluuttamaan tätä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Paris
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 20.09.2011
Ikä : 24
Paikkakunta : Pöllökaupunki

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   14/11/2011, 23:44

Voin harkita liittymistä, mikäli kasaan saataisiin lisää ihmisiä. Siitä en sitten tiedä onnistuuko se.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jilli
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 01.06.2011
Paikkakunta : Suomen New York

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   15/11/2011, 17:30

Se on totta, koska tämän foorumin kävijät eivät näytä olevan enään kovin aktiivisia. Pidän kuitenkin peukkuja ja toivon parasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Paris
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 20.09.2011
Ikä : 24
Paikkakunta : Pöllökaupunki

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   15/11/2011, 17:39

Minun aikanani eivät ole olleetkaan. Mutta olisi kiinnostavaa kokeilla jonkun toisen moderoimaa roolipeliä vaihteeksi, sillä olen tottunut itse hoitamaan tämän puolen, minkä tähden olisi toivottua, jos täällä edes jokin ei-eläinroolipeli lähtisi käyntiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Hannachu
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 36
Join date : 09.04.2011

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   19/12/2011, 02:44

Hmm, meikäläisellä voisi olla aikaa pelailla taas. Tosin olen erikoistunut enemmän chattipohjaisiin storytelling peleihin, joita on tullut vedeltyä 12-vuotta give or take aina Kissin Linnasta lähtien.

Foorumipelien ongelmaksi olen kokenut juuri sen, että ihmiset ovat paikalla jos ovat. Chattipohjaisissa peleissä ei ainakaan tule istuskeltua turhaan koneella odottelemassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Paris
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 20.09.2011
Ikä : 24
Paikkakunta : Pöllökaupunki

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   19/12/2011, 22:30

Olen itsekin erikoistunut että mieltynyt storytelling -tyyliin, mitä tulee kirjoittamiseen. Toisin sanoen koen pientä epävarmuutta siitä, tullaanko tässä roolipelissä kirjoittamaan niin sanotusti tähtien sisällä ja minä kertojan näkökulmasta, sillä mielestäni tarinamuotoista tekstiä kirjoitettaessa kuvailuista saa paljon monipuolisemmat ja mielekkäämmät. But maybe that's just me. Pystyn kuitenkin sopeutumaan.

Foorumiroolipeleillä voi todella ilmetä ongelmia aktiivisuuden suhteen, mutta toisaalta näen kyseisen formaatin pidemmällä tähtäimellä toimivammaksi kuin chattipohjaisen. Onhan se totta, että saattaa joutua odottamaan toisen vastausta parista päivästä viikkoon, mutta jos vastauksia tulee kuitenkin tasaisin väliajoin, se ei minusta haittaa. Toisaalta se on vain tottumuskysymys, sillä olen itse pyörittänyt foorumipohjaista jo monen vuoden ajan, eikä homma ole näillä näkymin kuivumassa kasaan. Jäseniä ei ehkä ole kuin kourallinen, mutta porukka on sitoutunutta ja yhteishenki on hyvä, minkä näen juurikin foorumimuotoisen hyvänä puolena; siinä muodostuu helposti tiivis porukka ja kirjoittelu on kiireettömämpää.

Chattipohjaisissa olen usein törmännyt laadun heittelyyn, mutta voin kyllä suoraan myöntää, ettei minulla ole niistä juurikaan kokemusta ja näkemykseni perustuu näin ollen vain muutamaan satunnaiseen tapaukseen, eikä ehkä vastaa todellisuutta. Toisaalta chateissa saa lähes aina tekemistä juuri silloin kuin haluaa, että onhan siinä sekin etunsa.
Takaisin alkuun Siirry alas
SunSet
Some day my world begins to dance ~
Some day my world begins to dance ~
avatar

Viestien lukumäärä : 128
Join date : 18.12.2010
Paikkakunta : Auringonlaskun takana

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   19/12/2011, 23:05

Aa, mäkin tosiaan voisin harkita liittymistä jos pelaajiakin ilmenee Smile Oon itseasiassa ollut aikaisemmin kiinnostunut tästä, mutta en oo muute kauheesti katellu kun jäseniä ei ollut silloin saatavilla.. Mutta huomaan kannan olevan muuttunu et jos tulee muitakin lisäkseni, niin tästä saatte (varmaan) yhen aktiivisen pelaajan lisää Smile)
Takaisin alkuun Siirry alas
Hannachu
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 36
Join date : 09.04.2011

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   20/12/2011, 06:07

Chattipelaamistakin on laidasta laitaan, kuten on pelaajiakin. Itselle mieluiset pelikaverit löytyivät taannoin Kissin Linnasta, joka oli sitä chattistoryn kulta-aikaa way back when. Nyt sellaista kohtauspaikkaa ei oikein enää ole.

Minämuotoonkaan en ole koskaan törmännyt storyssä, mutta siitä on tosissaan hyvin kauan aikaa, kun olen pelannut muiden kuin silloin yli kymmenisen vuotta sitten tutuiksi tulleiden ihmisten kanssa Smile

Olen kyllä ihan samaa mieltä siitä, että minämuodossa kuvailu ja etenkin mielikuvien (atmosfäärin) luominen menee tökeröksi. Se on paljon luontevampaa useimmin ns. kertojan näkökulmasta. Tosin taitava kirjoittaja saa toki minkä tahansa tyylin toimimaan.

Nyt on tosin tulossa vastaan se ongelma, että pelikaverit alkaa olemaan "niin aikuisia" etteivät ehdi enää pelaamaan. Aikuinen olen toki minäkin, mutten esim. perheellinen. Chattipelaajia on vain hyvin hyvin hankala nykyisin löytää uusia, melkein puolen vuoden metsästys on tuottanut tasan yhden mielekkään pelikaverin löytymisen. Siksi olen näitä foorumipelejä vähän silmäillyt. Minulle suurin hmm-momentin aiheuttaja on ehkä lähinnä se, onnistuuko foorumi pelissä luomaan samanlaisen tunnelman kuin chattissa, jossa peli on nopeatempoisempaa ja menee yhdellä istumalla eteenpäin paljon kun vastauksia tulee niin nopeasti kuin pelaajat vaan pystyvät luontevasti kirjoittamaan.

Tämä nyt meni vähän offtopic, mutta siis chattipohjaisten pelikavereiden puutteessa mielellään haluaisin kokeilla foorumipelejäkin kunnolla. Tarina-addictille parempi vaihtoehto kuin no games at all.
Takaisin alkuun Siirry alas
Paris
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 13
Join date : 20.09.2011
Ikä : 24
Paikkakunta : Pöllökaupunki

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   20/12/2011, 19:39

Samaa mieltä siitä, että taitava kirjoittaja saa minkä tahansa muodon toimimaan. Toisaalta minämuodossa pystyy syventymään ehkä jopa paremmin hahmonsa mielenliikkeisiin ja ajatuksiin, mutta toisaalta taas eri pelaajien viestit eivät siinä sitoudu niin hyvin yhteen ja viestejä lukiessa eri näkökulmien vaihdokset voivat näyttää töksähteleviltä. Mutta, mutta, kaiken voi kääntää aina eduksi.

En tiedä chattipelien tunnelmasta juurikaan. Välillä kyllä tuppaan kirjoittelemaan mesessä joidenkin kavereideni kanssa, mutten miellä sitä varsinaiseksi roolipelaukseksi, vaikka se kattaakin roolipelauksen kriteerit. On totta, ettei foorumiroolipelien juonet etene yhtä nopeasti kuin chateissa, mutta väitän niistä löytyvän paljon tunnelmaa - erilaista kuin chateissa kenties, mutta tunnelmaa joka tapauksessa.

Offiksi meni, mutta ehkei se haittaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jilli
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 01.06.2011
Paikkakunta : Suomen New York

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   21/12/2011, 17:11

Ihanaa, kun pelaajia alkaa löytyä. Peluutan nyt tämän pelin täällä, mutta mainostan nyt tässä vaiheessa, jos olette kiinnostuneet Hell vs. Heavenin maailmasta enemmän, niin se on saanut nyt omat sivunsa kovan työn jälkeen. (nettisivut: hellvsheaven.arkku.net ja foorumi: http://hellvsheaven.palstani.com/)

Jos teitä kiinnostaa pelata nelinpeliä (minä mukaan luettuna) niin voimme pelata tällä kokoonpanolla. Voimme myös sopia tietyn kellonajan, jolloin porukka yrittää olla samaan aikaan paikalla, niin peli etenee sutjakammin. Nyt vain sitten hahmoja luomaan ja suunnittelemaan.

Itse olen nyt joululomalla, joten suosittelen, että aloitamme mahdollisimman pian, koska ainakin itse pystyn olemaan nyt enemmän koneella.
Takaisin alkuun Siirry alas
Hannachu
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 36
Join date : 09.04.2011

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   22/12/2011, 05:50

Dodiin, hahmolomakkeen tynkää. Jos jotain huomautettavaa on, tehkää se rohkeasti kunhan teette asiallisesti Smile Ihan kaikkea en uskaltanut täyttää, kun se melkein riippuu pelinjohtajasta/pelin etenemisestä.

Parhaani mukaan kuitenkin.

Koko nimi: Hartwin Karl Schäfer
Kutsumanimet: Hartwin, Hart (vain äärettömän läheiset toverit saattavat käyttää)
Ikä: 235v, ulkonäöllisesti 27-30vuotias.
Syntymäaika: 24.7. 1920
Rotu: Vampyyri
Pituus: 185cm
Paino: 76kg

Koulutus: Ihmiselämässään saanut jalkaväen sotilas- sekä upseerikoulutuksen ja ennen kuolemaansa soti Heerin harmaissa. Kolmannen Valtakunnan panssarivaunu miehiä siis. Soveltaa koulutustaan taktikkona ja strategioiden punojana myös uudessa elämässään vampyyrinä. Sivistynyt ja oppinut vanhan ajan renessanssimies (eli monitaituri), joka mielellään pitää yllä tietojaan uusista aseteknologisista kehityksistä etenkin sen suhteen, mitä ihmiset kehittelevät. Korjaa myös melkein mitä tahansa mekaanista. Tietoteknisiin laitteisiin koskee varauksella.

Ammattinimike: Pelin vetäjän salliessa luultavimminkin taktikko ja jonkun asteen turvallisuusvastaava. Esim. Chaos jengin alueen suhteen.

Työpaikka: -

Varallisuus: Suhteellisen varakas, vaikka se ei periaatteessa näykkään päälle päin. Mies on vampyyrielämänsä aikana kerännyt, sijoittanut ja kasvattanut varallisuuttaan. Pihi kuin mikä ja vaikka omaakin enemmän kuin tarpeeksi, ei juurikaan käytä rahaa mihinkään turhaan. Ei siis ihan sovi jengimaailmaan tuossa suhteessa. Omistaa mm. mittavan taidekokoelman maailman mestariteoksia ja muita historiallisia esineitä jemma nimisessä turvallisessa paikassa. Tuskin kukaan muu kuin herra itse tietää mitä kaikkea mies omistaakaan ja kuinka paljon, todellakin tuollainen pihi hamstraaja vanhan ajan malliin.

Näennäiseen varallisuuteen kuuluu miehen oma remontoima jengina lueella sijaitseva "poikamiesboxi", pieni varastohalli, jossa mies majailee ja puuhailee keksintöineen/maalauksineen. Ei missään mielessä loistelijas, mutta toimiva asumus.

Siviilisääty: Leski, ihmiselämästään. Ei ole pariutunut vakavasti otettavasti sitten vampyyriksi muututtuaan.

Perhe: Joitakin ihmiselämästä jälkeen jääneitä lapsen lapsen lapsen (jne) lapsia. Yritti ennen pysyä perillä sukunsa kehityksestä, mutta viimeisen reilun 60 vuoden aikana ei enää ole sitä tehnyt. Mitä vampyyreihin tulee, Hartilla tuskin sen kummempaa perhettä on. Ei tuo mikään erakko ole, muttei myöskään ylitsevuotavan sosiaalinen.

Harrastukset: Lukeminen, maalaaminen ja erinäiset fyysiset aktiviteetit kunnon ylläpitämiseksi. Kenties selkärankaan syöpynyt tapa armeija-ajoilta.

Muut taidot: Ne kuuluisat taktikon taidot ja erityisen hyvä strateginen hahmotuskyky. Lahjakas maalari ja piirtäjä. Puhuu sujuvasti englannin lisäksi saksaa, ranskaa, venäjää ja espanjaa. Mekaanikon vikaa.

Pukeutuminen: Pyrkii pukeutumaan siististi ja käytännöllisesti. Välttää räikeitä värejä ja koomisesti myös pukeutumasta kokonaan mustaa, koska kokonaan mustiin pukeutuneet tuovat Hartille mieleen SS-joukkojen sotilaat. Harmaan, tummansinisen ja vihreän eri sävyt ovat parhaiten miehen mieleen.

Perustavaa laatua olevaan esimerkkin saksalaisen vaatekerrasta kuuluisi varmasti rento tumma kauluspaita tai collegepaita, ehdottomasti siistit farkut tai jotkin sporttisemmat housut ja aina hyvin puunatut maihinnousukengät. Kahta takkia mies ei vaihda, Heerin harmaata uniformuntakkiaan, joka vielä sinnittelee mukana korjausoperaatioiden avustamana. Natsoja tai muitakaan merkkejä siinä ei kuitenkaan enää ole kertomassa alkuperästä. Katsojan on tunnettava Toisen Maailmansodan tai Hartwinin historia yhdistääkseen takin ja sotavoimat. Toinen on pidempi musta nahkatakki paksusta rasvanahasta, jossa on korkeat pystyyn nostettavat kaulukset ja saksalaista sotilasperinnettä kunnioittaen kaksi riviä nappeja. Koruja Hart ei käytä ellei lasketa ketjussa kaulassa roikkuvia ID laattoja ja yksinkertaista kultaista vihkisormusta niiden seurassa. Ylipäätään käytännön mies, mitä vaatteisiin tulee.

Ulkoinen olemus: Upseeri mikä upseeri. Rauhallinen ja tyyni ellei tilanne sitä vakavasti vaadi. Pitkä suoraryhtinen, leveäharteinen ja voimakkaan oloinen mies. Asiallinen ja kohtelias. Sellaista vanhan maailman hohtoa. Oikea ”arjalaisen” ihanteen komea kiiltokuva venhnänvaaleine hiuksineen, pistävine sinisine silmineen, hätkähdyttävän symmetrisine kasvoineen ja viivasuorine huulineen. Vaikka asiasta ei kannata mainita miehelle itselleen – siitä ei hyvä heilu. Ylipäätään koko natsi-aihe on Hartille melko arka eli sillä ei ainakaan kannata aloittaa toverillista keskustelua. Ajelee hiuksensa siististi sivuilta lyhyiksi, mutta jättää päältä vähän pidemmäksi. Kuten on tehnyt sitten armeijaan värväydyttyään.

Tuntomerkit: Chaosin Ankh tatuointi rinnassa, oikealla. Samassa kohtaa vasemmalla tatuoituna rikki revitty hakaristi ja alla yksi pieni hautakivi, johon on merkittynä kaksi päivämäärää. Kahden eri henkilön synnyin ja kuolinaika. Arpiset kädet ja käsivarret. Vanhoja haaleita arpia myös leuassa sotilasajoilta. Hyvin pistävän vaaleansiniset silmät. Saksalainen aksentti puhuessa, mies ei pyri peittämään syntyperäänsä mitenkään.Miten muuttui vampyyriksi: Toisen maailmansodan keskivaiheilla Saksan itärintamalla huonojen yhteyksien ja ilmapommistusten vuoksi erilleen muusta divisioonasta ajautunut panssarivaunuyksikkö kohtaa vampyyrien asuttaman maatalon ja tulee teurastetuksi. Kaikki muut paitsi Hartwin, johon yksi vampyyrinaisista mieltyy valtavasti. Lähinnä kai ulkonäön osilta, mutta myös siksi, että mies oli ainoa, joka ei jähmettynyt kohdatessaan aikaisemmasta täysin poikkeavan vihollisen. Hart onnistui jopa surmaamaan yhden vampyyreistä silkkalla onnenkantamalla, miksi Elenasta (Hartin luojasta) oli vain loogista ottaa mies menetetyn tilalle.Kuva on vielä vähän hakusessa, pistän itse piirtäen jos en löydä mieluista.


Viimeinen muokkaaja, Hannachu pvm 2/1/2012, 03:47, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
SunSet
Some day my world begins to dance ~
Some day my world begins to dance ~
avatar

Viestien lukumäärä : 128
Join date : 18.12.2010
Paikkakunta : Auringonlaskun takana

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   30/12/2011, 20:19

Muuten voisin tehdä lomakkeen, mutta pari asiaa jäi hieman epäselväksi. En ymmärrä noita koulutus ja työpaikkajuttuja. Siis onks nää töissä jommassakummassa yhtiössä (Hell tai Heaven) ja muuten kuuluu Chaosiin vai hä?? Ja toinen asia mikä minua askarruttaa mitä noi kenttätutkijat ja kenttäagentit tekee, koska en voi laittaa kumpaakaan noista, kun en edes tiedä mitä he tekevät työkseen. Pitääkö ammatin olla jotenkin tähän sotaan liittyvä esim. stradegi tai jotai :D Kiitos jos vastaat kysymykseeni Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Hannachu
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 36
Join date : 09.04.2011

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   30/12/2011, 21:52

Mä vedin ihan sen mukaan mitä ymmärsin ja jätin täyttämättä ne, mitkä vaatii pelinjohtajan hyväksyntää/näkemystä jne.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jilli
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 01.06.2011
Paikkakunta : Suomen New York

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   1/1/2012, 19:36

Sun Set: Kuten kerroin tämä peli on osa isompaa projektia, jota olen työstänyt monta vuotta. Teidän hahmonne eivät ole Heavenissa tai Hellissa. Ette mieti niitä liikaa tuota hahmokaavaketta tehdessänne, sillä kyseistä hahmokaavaketta käytetään kaikissa Hell vs. Heavenin peleissä.

Chaos on oma "järjestönsä", eli toisinsanoen jengi. Idea toimii, kuten nykypäivänäkin jengeissä. Arvot/ammatit, ovat ainoastaan jengin sisäisiä. Koulutus voi olla mitä tahansa. Jos kaveri on ollut arvostettu kokki ja käynyt sellaisia kalliita kokkikouluja, ennen kuin hän on muuttunut vampyyriksi. Tietysti kannattaa vähän miettiä olisiko kyseisestä koulutuksesta hyötyä hahmon nykyisessä elämässä, vai onko hän edennyt "urallaan" Chaosissa pelkällä härkäpäisyydellään.

Ja ammatiksi mielellään se homma mitä hahmo tekee nykyään Chaosissa. Voit myös listata kohtaan, hahmon vanhoja työnimikkeitä.

Hannachu: Hyväksyn hahmosi. Todella hyvin kirjoitettu ja kuvailtu hahmo. Ammatit käy vallan mainiosti minulle, eli sinun tarvitsee nyt vain suunnata ajatuksesi tulevaan peliin.


Laitan tähän nyt Ziran ja Reed Riverin hahmotiedot, niin tiedätte sitten mitä teillä on vastassa pelatessanne. Catherinen hahmotiedot lisään myöhemmin. Voipi myös olla, että piirrän hahmoista jonkinlaiset luonnokset suuntaa-antaviksi kuviksi.

Koko nimi: Reed River
Kutsumanimet: Reed, River
Ikä: n. 300-vuotta (veretetty)
Syntymäaika: Ei tarkkaa tietoa. Reed Riverillä kuolemattomuus on noussut päähän, eikä hän siksi halua takertua sellaisiin inhimillisyyksiin, kuin syntymäpäivät.
Rotu: Vampyyri
Pituus: 175 cm
Paino: 57 kg

Koulutus: Ei ole. Reed River veretettiin niin nuorena, ettei hän ehtinyt opiskella mitään. Toisaalta, ei häntä silloin kiinnostanutkaan.
Ammattinimike: Johtaa Chaosia New Yorkissa
Varallisuus/kuukausi palkka: Ei omista muuta varallisuutta kuin vaatteensa ja sen verran rahaa, kun saa varastettua.
Siviilisääty: Sinkku
Perhe: Ei ole

Harrastukset: On niin fanaattinen johtaja, ettei hänellä ole harrastuksia johtamisen ja naisten vikittelyn lisäksi.
Muut taidot: Hallitsee monien taistelulajien alkeet, mutta ei osallistu johtaja-asemansa vuoksi taisteluihin, vaan pysyy mieluummin piilossa. Osaa kolmea eri kieltä, englantia, saksaa ja espanjaa. Omaa hyvät neuvottelutaidot, mutta on itsepäinen.

Pukeutuminen: pukeutuu risaisiin punk-tyylisiin vaatteisiin.
Ulkoinen olemus: Reedillä on lihaksikas ja karu ulkomuoto. Hänen hiuksensa on leikattu osittain pitkiksi. Ne ovat aina valtavana sotkuisena pehkona, josta Reed pitää lähes pakkomielteisesti huolta. Hiukset ovat väriltään muuten tummanruskeat, lähes mustat, paitsi latvoista, joista ne ovat lähes verenpunaiset. Vampyyrien mittapuulla hän on hyvinkin komea. Hänellä on karut kasvonpiirteet. Silmät ovat väriltään viininpunaiset. Reed rajaa silmänsä paksusti, jotta näyttäisi entistä aavemaisemmalta. Hänellä on kaulassaan tatuointi, jossa lukee Chaos ja rinnassaan tyylitelty ankh-symboli.
Tuntomerkit: Tummanruskeat hiukset, joiden latvat ovat verenpunaiset. Reedin ulkomuoto on karu ja hän pukeutuu punk-tyylisiin vaatteisiin. Huomiota herättävin tuntomerkki Reedissä on Chaos-tatuointi, joka sijaitsee kaulassa hyvin näkyvällä paikalla.

Miten muuttui vampyyriksi: Veretettiin

http://onlyonejilli.deviantart.com/#/d4l1ays


Koko nimi: Zira McCenzie
Kutsumanimet: Zira, Z.
Ikä: 734-vuotta
Syntymäaika: 13.6.1416
Rotu: Vampyyri
Pituus: 179-senttiä
Paino: 53-kiloa

Koulutus: Ei ole.
Ammattinimike: Chaosin varajohtaja ja Reed Riverin oikea käsi.
Varallisuus/kuukausi palkka: Ziralla ei ole varallisuutta. Hän asuu hylätyssä varastossa lähellä Chaosin tukikohtaa. Hänellä on vain vaatteensa ja muutaman oman henkilökohtaisen tavaran.
Siviilisääty: Sinkku, mutta harrastaa useita irtosuhteita.
Perhe: Vanhemmat Abigail McCenzie ja Felipe McCenzie, sisaret Qianna ja Xylina.

Harrastukset: Treenaa jatkuvasti taistelutaitojaan ja iltaisin iskee sekä vampyyri-, että ihmistyttöjä.
Muut taidot: Hyvä taistelija, hallitsee useita taistelutaitoja, osaa ampua aseella ja käyttää viidakkoveistä. Zira osaa ainakin viittä eri kieltä, englantia, latinaa, iiriä, espanjaa ja saksaa, muuta hän ei ole suostunut paljastamaan.

Pukeutuminen: Zira pukeutuu kaikken mieluiten kulahtaneeseen, vanhanmalliseen nahkatakkiinsa ja suoriin housuihin. Silloin tällöin hän suostuu käyttämään farkkuja ja vielä harvemmin paitaa.
Ulkoinen olemus: Ziralla on blondit hiukset, jotka hän sukii vahan avulla pystyyn. Hän on hyvin hontelo, mutta silti lihaksikas. Hänen ulkomuodostaan voi päätellä, ettei hän oikeastaan tiedä, mitä hänelle on suotu, mutta ei hän välitäkkään siitä. Hänen silmänsä ovat sähkönsiniset, mikä luo mielenkiintoisen kontrastin blondeihin hiuksiin.
Tuntomerkit: Pitkä blondi nuori mies. Zirassa ei oikeastaan ole erityisiä tuntomerkkejä.


Miten muuttui vampyyriksi: Zira syntyi vampyyriksi, hän ei ole koskaan ollutkaan ihminen.

http://onlyonejilli.deviantart.com/art/Vampire-Zira-McCenzie-277197677Viimeinen muokkaaja, Jilli pvm 2/1/2012, 14:00, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Hannachu
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 36
Join date : 09.04.2011

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   2/1/2012, 03:05

Jes, hienoa! Odotan innolla pelaamaan pääsemistä. Vilkaisin tuota Hell vs Heavenin omaakin sivustoa ja vaikutti pätevältä.

Sellaisen lisäyksen voisin viel Hartwiniin tehdä taustaksi siihen, miksi mies on päätynyt nimenomaan Chaosin riveihin. Loogisesti ja tylsästi - mies uskoo ettei ihmiskuntaa voi pelastaa, se on typerä ja tuhoon tuomittu.

Täydensin myös Hartille varallisuuden.

Toisena sivukysymyksenä: Olisiko mahdollista luoda toinenkin hahmo pelattavaksi Hartin ohella? Olen tottunut pyörittämään useampaa hahmoa yhtä aikaa, joskin yksi hahmo on yleensä se ns päähahmo (Hart, tässä tapauksessa) ja toinen on messissä fiiliksen ja tarpeen mukaan. Kahdenkin päähahmon pelaaminen onnistuu tosin.

EDIT: Tässä nyt toisenkin hahmon lomake siltä varalta, että kahden hahmon pelaaminen on ok.

Koko nimi: Ezzimya Karzai
Kutsumanimet: Ezzie, Ez
Ikä: 62
Syntymäaika: 9.7.2073
Rotu: vampyyri
Pituus: 169cm
Paino: 52kg

Koulutus: Peruskoulu, opiskeli parisen vuotta vaatesuunnittelijaksi ennen muuttumistaan, muttei ehtinyt ihan valmistua. Sen sijaan veretettiin vampyyriksi.

Työpaikka: -

Varallisuus: Ei omista sen enempää kuin saa kasaan haalittua. Lähinnä vaatteita ja muita naisellisen elämänsä ylläpitämiseen kasattuja aarteita. Rahaa neidillä ei kuitenkaan varsinaisesti ole. Punkkaa Hartin kanssa, vaikkei mies ajatuksesta kovin iloinen olekaan.

Siviilisääty: single

Perhe: Pitää Hartwinia perheenään, vähän kuin isoveljenä, vaikka tietääkin miehen pitävän lähinnä jokseenkin rasittavana ystävänä. Liittyi Chaosiinkin Hartwinin tavattuaan ja tuon suosituksella. Joskin mies tuskin kuvitteli saavansa perskärpästä yrittäessään auttaa nuorta vampyyriä.

Harrastukset: Parkour, rakastaa kiipeillä ja venytellä fyysisiä rajojaan sekä painovoiman lakeja. Lähes yhtä paljon nauttii tanssimisesta ja hauskanpidosta.

Muut taidot: No, jos sukkia tarvitsee parsia tai jokin vaatekappale kaipaa noin muuten korjaamista, Ezzie is your girl. On myös äärettömän ketterä ja nopea, Hartin mieleen mm. recon tyylisillä keikoilla. Osaa liikkua huomaamattomasti ja paeta vikkelään. Ei ole kuitenkaan kovinkaan vahva noin muuten fyysisesti. Kiitos Hartin on ihan ok ampuja lähietäisyyksiltä käsiaseella, muttei mikään virtuoosi. Yrittää parantaa taitojaan. Itsepuolustuslajejakin harkitsee, muttei oikein koe niitä ominaisiksi itselleen.

Puhuu arabiaa ja englantia.

Pukeutuminen: Fashion princess. Rakastaa vaatteita ja tyyli vaihtelee sen mukaan millainen inspiraatio neidillä on ja mitä tuo saa kasattua löytämistään/tekemistään vaatteista. Ylipäätään suhtautuu kiihkeästi vaatteisiin, jos näkee jotain haluamaansa ihmisen päällä tuo ihminen ei kauaa vaatekertaansa saa pitää. Naisen tyyliä yleisesi voisi kai kuvailla hyvin naiselliseksi ja liiallista tyttömäisyyttä vältteleväksi. Muutoin tuo liitelee eri genrejen rajoilla mielensä mukaan. Niin ja tietysti tarjonnan.

Helpompi kai luetella, mitä Ezzie ei päälleen pistäisi. Kaikki pinkki ja pörröinen, hyvin tyylittömän teinimäinen. Huonosti istuvat leikkaukset ja kulahtaneet materiaalit eivät myöskään vetoa.Ulkoinen olemus: Kurvikas, muodoistaan tietoinen tummaverikkö, jonka perimästä löytyy niin skandinaavista kuin arabivertakin. Hyvässä fyysisessä kunnossa, yrittää pitää ketteryydestään ja vauhdistaan kiinni, jos ei muuta niin pysyäkseen hengissä. Tummanruskeat pitkät hiukset hipovat lapaluita ja ovat luonnostaan hieman kiharat, etenki kastuessaan. Ezzie kuitenkin suoristaa niitä. Eksoottiset piirteet, joissa yhdistyy itämainen kauneus pohjoisen klassisuuteen. Sydämen muotoiset kasvot ja sirot korkeat poskipäät. Mantelinmuotoiset vihreät silmät, joiden ylle kaartuvat kulmat nypitään aina huolellisesti. Lähes aina hymyilevät huulet.


Tuntomerkit: Heleän vihreät silmät, todella kauniit ja lähes hypnoottiset. Kaunis nuori nainen, ei kai siinä muuta tarvita. Kantaa kaulassaan melko isoa Ankh riipusta mustassa silkkinauhassa, se kuuluu asuun kuin asuun. Ehkä yksi tuntomerkki voisi myös olla, ettei omaa tatuointeja saatika lävistyksiä korvakoruja enempää.


Miten muuttui vampyyriksi: Veretettiin. Ei muista mitään tapahtumista ennen tai jälkeen. Viimeisin muisto ihmiselämästä on baari-ilta, jonka jälkimainingeista Ezziellä ei ole haisua.

Kuvakin on. Pakko postata, koska mielikuva hahmosta syntyi suurelta osin kuvasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jilli
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 01.06.2011
Paikkakunta : Suomen New York

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   2/1/2012, 10:58

Hannachu: Kahdella hahmolla pelaaminen onnistuu. Tiedän sen itsekkin, koska saatan pyörittää yhdessä pelissä neljääkin hahmoa samaan aikaan ja erikseen. Johtuen kylläkin siitä, että olen yleensä pj.

Ezzien hahmo on hyvä ja hyvähsytty.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jilli
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 01.06.2011
Paikkakunta : Suomen New York

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   2/1/2012, 13:33

Koko nimi: Catherine
Kutsumanimet: Cat, Catherine
Ikä: Tuntematon
Syntymäaika: Tuntematon
Rotu: Vampyyri
Pituus: 159-senttiä
Paino: 49-kiloa

Koulutus: Tuntematon
Ammattinimike: Tuntematon
Varallisuus/kuukausi palkka: Ei ole
Siviilisääty: Sinkku
Perhe: Tuntematon

Harrastukset: Taitava viulunsoittaja, hän lukee klassikko romaaneja ja kuuntelee klassista musiikkia. Varsin kultturelli vampyyri kadulla asujaksi.
Muut taidot: Catherine osaa kymmentä eri kieltä, hän on taitava taistelija ja kemisti.

Pukeutuminen: Moderneihin, punk- ja goottityylisiin vaatteisiin. Hyvin tarkka ulkonäöstään ja paukeutumisestaan. Jokaisen yksityiskohdan on oltava kohdillaan, ennen kuin hän suostuu asutmaan ihmisten ilmoille.
Ulkoinen olemus: Lyhyehkö nuori nainen. Hiukset ovat sysimustat, lukuunottamatta muutamaa myrkynvihreää raitaa. Hiukset ovat aina laitetut. Jotkut arvelevat, että Catherine on kehitellyt tavan, jolla kampaus pysyy kohdillaan myös nukkuessa, sillä koskaan yksikään suortuva ei ole väärässä paikassa. Catherine on erittäin viehättävä ja sopusuhtainen nainen. Hänellä on täydellinen, pyöreä lantio, kapea uuma, pienet rinnat ja kaunis, kalpea, helmenhohtoinen iho. Hänellä on hyvin aristokraattiset piirteet ja syvän, verenpunaiset silmät. Hänellä on alaselässään jonkinlaista arpikudosta, jonka väittää tulleen tappelussa the Hell organisatioinin agentteja vastaan.

Tuntomerkit: Mustat hiukset, joissa muutama myrkynvihreä raita, verenpunaiset silmät ja arpeutuma alaselässä.

Miten muuttui vampyyriksi: Omien sanojensa mukaan hän on syntynyt vampyyriksi.

http://onlyonejilli.deviantart.com/art/Vampire-Catherine-277214417
Takaisin alkuun Siirry alas
Hannachu
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 36
Join date : 09.04.2011

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   2/1/2012, 19:08

Hienoa. Minusta useamman kuin yhden hahmon pelaaminen etenkin pelissä, jossa on useampi kuin kaksi pelaajaa tuntuu vain luontevammalta.

Toivottavasti päästään pian pelaamaan.

Sellainen kysymys tosin vielä oli, että miten foorumipeleissä edetään useammalla kuin kahdella pelaajalla silloin, kun kaikki hahmot eivät ole samassa paikassa samaan aikaan? Vuorot pysyy samassa järjestyksessä, ihmiset vain kirjoittaa sitten oman osansa jne?

Tuli vain mieleen, että miten loogiselta sitä tuntuu lukea, jos esim. kirjoitusjärjestyksessä vuorossa 2 olevan hahmo on ihan eri paikassa kuin vuorojen 1,3,4. Chattipelissä se on helppoa, kun vuoroja tulee nopeaan tahtiin eikä esim. päivien viiveellä.

Tämä sen perusteella, että KUVITTELISIN foorumipeleissäkin edettävän vuoroissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jilli
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 01.06.2011
Paikkakunta : Suomen New York

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   3/1/2012, 10:22

Foorumipelissä edetään vuoroissa, totta kai. Ja jos hahmot ovat eri paikoissa, sille ei vain mahda mitään. Sen kanssa on vain elettävä. Nyt toivon vain pelaajilta, että olisitte kaikki aktiivisia. Toivon, että olisi mahdollista, että jokainen saisi pelattua vähintään yhden vuoron per päivä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Hannachu
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 36
Join date : 09.04.2011

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   3/1/2012, 21:16

Josko muutkin peliin oikeasti haluavat saisivat hahmolomakkeet täytettyä Wink Itsellä hirveä pelihimo, kun ei ole hetkeen päässyt kirjoittamaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
SunSet
Some day my world begins to dance ~
Some day my world begins to dance ~
avatar

Viestien lukumäärä : 128
Join date : 18.12.2010
Paikkakunta : Auringonlaskun takana

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   4/1/2012, 20:06

//Okei teen nyt mun Smile Onko tarpeeksi hyvä, sano jos löytyy korjattavaa Smile

Koko nimi: Evangeline Charlotta Shaker
Kutsumanimi: Yleisesti käytetään nimeä Eva, koska ei pidä oikeasta nimestää. (pitää sitä lapsellisena)
Ikä: 186 vuotias, tosin näyttää 22- 24 vuotiaalta
Syntymäaika: 5.4.1964
Rotu: Vampyyri
Pituus: 164 cm
Paino: 64 kg

Koulutus: On saanut koulutuksen toimittajana, mutta vampyyrit (jotka tämän verettivät) eivät hyväksyneet tätä ja halusivat, että hänen tekevän jotain hyödyllistä Chaosilla, joten hän käyttää taitojaan agenttina.

Ammattinimike: Eva olisi siis agentti (?) eli ottaisi selvää vampyyrien ja ihmisten liikkeistä ja tarpeen vaatiessa eliminoi heitä yms.

Työpaikka: Työskentelee Chaosille

Varallisuus/Kuukausipalkka: Eli rikkaassa perheessä, joten on perinyt jättiomaisuuden, mutta käyttää sitä harkitusti. Ei siis ole mikään tuhlaajaluonne. Asustelee kerrostalossa yksinään. Tekee työtä vain sen takia, koska ei pysty olemaan vain paikoillaan.

Siviilisääty: Sinkku

Perhe: Koko hänen silloinen perheensä on kuollut tässä kaaoksessa. Todennäköisesti onnettumuuksissa

Harrastukset: Hän pitää paljon tanssimisesta ja käykin kursseilla aina kun aikaa liikenee ja hän myös pitää tarinoiden kirjoittamisesta.

Muut taidot: Hän on erinomaisen hyvä piiloutuja, hän osaa sulautua ympäristöön, ettei häntä tunnisteta. Hän on myös tarkka ampuja ja hyvä jäljittämishommissa.

Pukeutuminen: Tykkää pukeutua valkoisiin toppeihin, vaikka onkin vampyyri, hän tykkää pitää hiukset auki, mutta kun hän on agenttihommissa, niin hän pitää hiukset kiinni. etteivät ne häiritse häntä, ellei yritä sulautua ympäristöön, hän pitää agenttina mustia aurinkolaseja suojatakseen silmiään auringolta ja tyylinsyistä. Niiden lisäksi pitää yleensä pillifarkkuja.

Ulkoinen olemus: Eva on hyvin sulavaliikkeinen ja nopea, koska harrasti lapsena telinevoimistelua, mutta hieman ennen verettymistä lopetti tunneilla käymisen opiskelukiireiden takia Ja kuten muillakin hänellä on hieman kalpea iho. Hänellä on usein meikkiä päällä, ettei kalpeaa ihoa huomaa ainakaan kasvoilta. Ja tottakai on hoikkavartaloinen tanssiharrastuksensa ansiosta.

Tuntomerkit: Evan tunnistaa aina mustista aurinkolaseistaan ja hänen puhetyylistään, joka on asiallisen kuuloinen ja aika paljon puhuu kirjakielellä, tosin käyttää muutamia puhekielen sanoja. Eikä oikeastaan kiroile ollenkaan. Hän käyttää Anhk korvakoruja, tosin ne ovat nappimalliset, etteivät häiritse agenttihommissa ja ne ovat muuten yleensä piilossa. Hänellä on myös nilkassa pieni Anhk- tatuointi (mutta sitä nyt ei huomaa korkobootsien takaa)
(alempana minkälaiset lasit ovat)

Miten muuttui vampyyriksi: Eva oli opiskelutovereiden kanssa risteilyllä. Hän oli pitämässä hauskaa, mutta ennekaikkea hänen tehtävänsä oli tehdä juttu jonkin bändin risteilykeikasta ja tehdä raporttia uudesta laivasta. Sitten yksi opiskelutoveri Richard pyysi häntä kannelle, hän kertoi olleensa rakastunut Evaan.Evakin oli salaa rakastunut häneen. Mutta halusi elää Evan kanssa ikuisesti ja veretti tämän. Hän ei vastustellut. Eva salasi tämän ystäviltään pitämällä huivia kaulansa ympärillä ja väitti vain, että hänellä oli kurkku kipeänä ja sen taki piti huivia. Richard antoi omaa vertaan juotavaksi ja myöhemmin auttoi Evaa saamaan verta. Kenekään huomaamatta. Mutta eräänä päivänä ihmiset tappoivat Richardin ja Eva oli suruissaan. Hän kuitenkin ryhdistäytyi ja halusi kostaa ihmisille rakkaansa kuoleman. He eivät kuitenkaan olleet vielä naimisissa, mutta se oli suunnitteilla. Ei ole sen jälkeen seurustellut kenenkään kanssa. (Mutta tosiaan Eva voi rakastua uudelleen, mutta se on epätodennäköistä...)


http://shoppailuaddikti.files.wordpress.com/2011/03/67319_in_dl.png
Tossa linkissä on minkälaiset ne aurinkolasit on


Viimeinen muokkaaja, SunSet pvm 4/1/2012, 21:25, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Jilli
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 01.06.2011
Paikkakunta : Suomen New York

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   4/1/2012, 21:06

Sun Set: Hyvä hahmo. Hyväksyn, mutta pari pikku juttua olisi hyvä selvittää.

Chaosin jäsenillä ei ole virallista kuukausipalkkaa, mutta kai Evalla jonkinlaista varallisuutta on? Voit kirjoittaa tuohon kohtaan myös, ettei hahmo omista vaatteidensa lisäksi juuri muuta.

Sitten, tuolla alkuinfossa on sellainen kohta kuin vampyyreiden parisuhteet. Puhun siellä vampyyreiden todellisesta rakkaudesta ja muodollisuus liitoista. Todellisessa rakkaudessa on se, että se rakkaus kestää aina, eivätkä vampyyrit "leimaudu" enään sen jälkeen muihin. Minä sen välitä, mutta voisit itsellesi selventää, tuleeko hahmosi rakastumaan joskus uudelleen, vai oliko rakkaussuhteet sinun hahmosi osalta tässä... Lue vaikka se kohta uudelleen.Odotellaan muutama päivä, jos tuo Paris osoittaa heräämisen merkkejä.

Minun puolestani voimme pelata myös tällä kokoonpanolla.
Takaisin alkuun Siirry alas
SunSet
Some day my world begins to dance ~
Some day my world begins to dance ~
avatar

Viestien lukumäärä : 128
Join date : 18.12.2010
Paikkakunta : Auringonlaskun takana

ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   4/1/2012, 21:26

Aa joo, korjasin mainitsemasi virheet. Luulin että toi toinen tarkoitti vaan palkkausta ja siitä ei kato ollut mulla tietoa. Mutta toivottavasti kaikki on nyt kunnossa Smile Haluisin jo kovasti päästä roolaamaan Smile)
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hell vs. Heaven: Chaos-New York: Vallan vaihto
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 5Siirry sivulle : 1, 2, 3, 4, 5  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
WhyBBer - roolipelifoorumi :: Roolipelit. :: Kaupunki/Katu-
Siirry: