WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer on suomalainen roolipelifoorumi, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman aktiivinen.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Rp. Limbo [A/M]

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Soodamentos
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 03.03.2011
Ikä : 21

ViestiAihe: Rp. Limbo [A/M]   8/3/2011, 18:55

Nimi: Limbo
Tekijä: Soodamentos
Kuvat: Anime/Manga
HUOM! Kopioiminen ei oo romanttista ja mainostus on takapajulan lailla kielletty.

Juonenakin tunnettu#
Päiväsi alkaa kuin tavallisen kesäloma päivän kuuluukin. Menet ehkä kahville läheiseen kuppilaan tai kesätöihin pieneen markettiin. Tai sitten jäät kotiin tekemään kesälomaläksyjä.
Joka tapauksessa vietät mukavan päivän, joko yksin tai sitten ystävien kanssa.
Illalla palaat kotiin (ellet sitten jo ollut siellä). Ehkä katsot televisiota tai vain nautit hiljaisuudesta. Saatat jopa lukea ostamaasi autolehteä. Iltasi jatkuu lähemmäs puolta yötä kun viimein saat itsesi raahattua sänkyyn. Nukahdat lähes välittömästi.

Nyt on tulee todella tärkeä osa, joka olisi hyvä lukea huolella. Ehkä jopa pariin otteeseen.

Nukkuessasi näet outoa unta. Unessa on mustapukuinen mies. Et näe miehen kasvoja, koska huppu on tiellä.
”Ikuisuus on pitkä aika”, mies sanoo sinulle. Mies puhuu kaikkien tuntemiesi ihmisien sekasortoisella äänellä. Vaikka et saa siitä selvää, tiedät mitä mies sanoo.
”Sinun tulee olla valmis”, mies sanoo vielä. Mies ottaa hupun päästään paljastaen riutuneet, lähes harmaat, vanhan miehen kasvot. Miehen kasvoille leviää hymy, joka saa sinut pakokauhun valtaan.
Mies kohottaa kätensä. Samassa siihen ilmestyy verta vuotava sydän. Kauhuksesi tajuat sydämen kuuluvan sinulle.
”Se on minun”, sanot samalla kun nostat lyijyn raskaan kätesi. Näkösi sumenee ja tunnet kaatuvasi. Kuulet miehen sanovan: ”Valmistaudu, pian on aikasi.” Mies alkaa nauraa.
Kun avaat silmäsi, huomaat olevasi paikassa, josta olet aina unelmoinut. Se on ehkä vain oma kotisi. Tai sitten se on luksus talo, jonka pihassa seisoo punainen ferrari. Elät yön tässä paikassa.
Aamulla heräät ja mietit vain unta. Se tuntui niin todelliselta. Mietit untasi koko päivän, saamatta siihen mitään tolkkua.
Seuraavat viikot toistavat samaa kaavaa. Päivällä mietit untasi. Yöllä näet sitä. Pian et enää erota unta todesta. Tuona yönä huppupäinen mies ei viekään sydäntäsi vaan hymyilee ystävällisesti ja sanoo: ”Tervetuloa Limboon.”

Siinä oli vähän juttua. Seuraavaksi kohta, josta rope alkaa.

Heräät omassa kodissasi. Menet hakemaan aamunlehteä pihatieltä. Kaikki vaikuttaa normaalilta, mutta kun astut ulos, huomaat olevasi sinulle tuntemattomassa paikassa. Et tunnista lähinaapuruston taloja, etkä ihmisiä, jotka siellä asuvat. Päätät lähteä kävelemään tietä pitkin. Matkalla tapaat muita ihmisiä, jotka ovat aivan yhtä ymmällään.
Yhdessä kuljette kaupungin keskustaan. Siellä on aivan valtavasti ihmisiä. Aivan kuin he olisivat odottaneet teitä.
Väkijoukon keskellä on mies. Tunnistatte hänet unienne mieheksi.
”Tervetuloa Limboon”, mies sanoo kasvoillaan mitä ystävällisin hymy.

Mitä sitten tapahtui?
Suurien tervetuloa juhlien jälkeen, jatkoitte elämäämme normaaliin tapaan, koskaan heräämättä oikeassa kodissasi. Saatoitte jopa rakastua tai saada vihamiehen. Jotkut ehkä etsivät kuumeisesti keinoa päästä pois Limbosta, tuloksetta, sillä sellaista ei ole. Olette Limbon vankeja… IKUISESTI…

”Ikuisuus on pitkä aika”

Unienne mies on Limbon hallitsija. Kukaan ei tiedä hänen nimeään, mutta kaikki sanovat häntä isäksi.
Oikeassa kodissanne ruumiinne on kuollut.

Lomake#
Teette itse. Pidä huoli, että siitä löytyy seuraavat asiat:
• Nimi - japania tai englantia
• Sukupuoli
• Ikä - haarukka voisi olla 17-23
• S.suuntautuminen - hetero, bi, gay ym.
• Luonne - pidempi parempi
• Ulkonäkö - kuva ja vähän selostusta
• Menneisyys - hahmon elämää ennen Limboa. Lyhyesti kiitos
• Roolausnäyte - panosta laatuun, älä pituuteen
• Tämä pötkö:
Hahmosi nimi / Hahmosi sukupuoli / Hahmosi ikä / Hahmosi s.suuntautuminen / Oma nimesi
Hahmollasi saa olla erilaisia sairauksia, mutta jos kaikilla on joku sairaus, otan tämän jutun pois.

Omani#
Nimi: Kaito ”Prinssi” Imagawa
Jotkut kutsuvat Kaitoa prinssiksi syystä, jota Kaito itse ei tajua

Skp: Mies

Ikä: 19½

S.suunt: Hetero

Luonne: Kaito, prinssi valkealla ratsullaan, kompastuu ensimmäiseen tielle osuvaan kiveen. Herra on siis jokseenkin kömpelö. Välillä hän saattaa kompastua omiin jalkoihinsa jos ei ole varovainen. Onneksi Kaito osaa nauraa itselleen. Kaito on muutenkin aika huumorintajuinen. Vaikka Kaito on iloinen ja positiivinen persoona, tuo masentuu helposti. Tuolloin Kaito ikään kuin muuttuu toiseksi ihmiseksi, joka näkee kaiken ympärillään harmaana. Onneksi Kaito on helppo saada taas hymyilemään. Ihastuneena Kaito muuttuu ihastuksensa lähellä tavallista kämpelömmäksi ja puheliaammaksi. Kaito suuttuu tuskin koskaan, koska hän vihaa vihaisia ihmisiä. Jos jossain on tappelevia ihmisiä, on varmaa, että pian Kaito on jo erottamassa riiteleviä osapuolia toisistaan. Riita poikki ja Kaito väliin siis. Lyhyesti sanottuna Kaito on todella hyvä tyyppi.

Ulkonäkö: Picc.
Kaitolla on vaaleat joka suuntaas sojottavat hiukset sekä keltaiset silmät. Vasemmassa kädessä ja selässä herralla on erikoisia tatuointeja, joiden tarkoituksen tuo pitää omana tietonaan. Kaitolla on sopusuhtainen vartalo koripallo harrastuksen ansiosta. Pituutta herralle on kertynyt noin. 186 senttiä.

Menneisyys: Kaito oli viimeistä viikkoa lukiossa. Paikan oli herra myös saanut koulun koripallo joukkueessa. Pian olisi ollut tärkeä ottelukin. Ja tottakai, juuri silloin Kaito joutui Limboon.

Kaito Imagawa / Mies / 19½ / Hetero / Soodis
Mukana:
Kaito Imagawa / Mies / 19½ / Hetero / Soodis
Izumi Nakamura / Nainen / 18 / Hetero / SunSet


Viimeinen muokkaaja, Soodamentos pvm 20/3/2011, 16:12, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://firework.suntuubi.com/
SunSet
Some day my world begins to dance ~
Some day my world begins to dance ~
avatar

Viestien lukumäärä : 128
Join date : 18.12.2010
Paikkakunta : Auringonlaskun takana

ViestiAihe: Vs: Rp. Limbo [A/M]   20/3/2011, 14:04

// Tässä olisi lomakkeeni jos mukaan siis pääsisin.. Onks kuva liia iso?

Nimi: Izumi Nakamura

Skp: Nainen

Ikä: 18

S.suunt: hetero

Luonne: Izumi on rohkea,fiksu ja reipas nainen, jos hän ryhtyy johonkin, hän tekee sen kunnolla ja loppuun. Izumi on ystävällinen eikä suutu helposti, hän on myöskin sosiaalinen ja tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Izumi ei pidä ihmisistä, jotka haukkuvat ihmisiä ulkonäön perusteella, kansallisuuden perusteella tai muutenkin inhoaa ihmisiä, jotka ovat rasisteja ja jotka kiusaavat tai yrittävät tahallaan ärsyttää. Izumi on toisinaan kärsimätön joidenkin asioiden suhteen. Jos kuitenkin Izumi on ihastunut johokuhun, tämä yleensä änkyttää ja on aika hiljainen. Mutta jos Izumia ärsyttää, vaikka ei helposti suutukkaan hänen kärsivällisyydellä on rajansa ja silloin kun Izumi suuttuu hän saattaa olla pelottava, vaikka sitä ei hänen ulkonäöstä uskoisi.

Ulkonäkö: Kuvassa.
Izumilla on vaaleanruskeat hiukset, joita hän pitää yleensä pannalla. Hänen ulkonäkönsä on aikasen koruton ja yksikertainen, mutta sellainen on Izumin tyyli. Hänellä nyt kuitenkin lempipaidassaan on siniset rusetit hihoissa, jotka hän sai eräältä ystävältä syntymäpäivälahjaksi. Izumi on noin 169 cm pitkä ja laihavartaloinen tyttö ja hieman lapsekkaan näköinen.

Menneisyys: Ollut toista vuotta lukiossa ja kesälomaa kulunut noin viikon ja juuri ennen Limboon joutumistaan hänellä oli ollut kavereiden kanssa hänen 18- vuotis synttäribileet.

Roolausnäyte (menneisyydestä):
'Kesäloma, jippii!' ajatteli lukion toisluokalla oleva Izumi Nakamura, kun koulun kellot soivat. Nyt saisi nukkua myöhään eikä herätä aikaisin aamulla kouluun ja kalenterinkin saisi heitttää nurkkaan.
- Izumi-san! Tuletko pirtelölle kanssamme kesäloman alkamisen kunniaksi? Kaori-san huikkasi käytävän päästä.
- Tullaan! Izumi kiiruhti kavereidensa luokse.
Kului vain muutama minuutti ja koulu oli ihan tyhjä.

Izumi Nakamura / Nainen / 18 / Hetero / SunSet

Takaisin alkuun Siirry alas
Soodamentos
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 11
Join date : 03.03.2011
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Rp. Limbo [A/M]   20/3/2011, 16:11

Mukaan pääset eikä tuo kuva minusta ainakaa liian iso ole ^^
Takaisin alkuun Siirry alas
http://firework.suntuubi.com/
SunSet
Some day my world begins to dance ~
Some day my world begins to dance ~
avatar

Viestien lukumäärä : 128
Join date : 18.12.2010
Paikkakunta : Auringonlaskun takana

ViestiAihe: Vs: Rp. Limbo [A/M]   21/3/2011, 18:45

//Tartteis lisää väkee :/
Takaisin alkuun Siirry alas
Inu-chan
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 26.06.2012
Ikä : 19

ViestiAihe: Vs: Rp. Limbo [A/M]   26/6/2012, 14:41

//Kuva on hirveen iso pahoittelut siitä >.<


Lomake~

Nimi: Bellatrix "Bella" Everdeen

Skp: Nainen

Ikä: 17½

S.Suunta: Hetero

Luonne: Bellatrix on rohkea, äkkipikainen ja mukava nuori nainen. Yleensä jos Bella inhoo jotakuta hän sanoo sen suoraan eikä kiertele asiaa. Bellatrix on rohkea, ehkä hieman uhka rohkea eikä pelkää kuolemaa. Bella suuttuu aika helposti ja vihaisena hän tiuskii ja saattaa olla hieman väkivaltainen. Yleensä kuitenkin Bella on mukava. Ja jos ei muuten niin ainakin ystävilleen. Bellatrix pitää seurasta mutta viihtyy myös yksin. Yleensä jos Bella ihastuu hän kuittaa peitellä sitä jotenkin. Ei aina hyvin tuloksin. Bella saattaa olla joskus ilkeä vaikkei tarkottaisi kaikkea mitä sanoo. Bellatrix on aika harvoin surullinen, mutta surullisena hän yleensä murjottaa tai pitää mykkäkoulua. Bella ei itke usein mutta kyllä sitäkin sattuu. Bellan kipukynnys on korkealla, mutta hän inhoaa kuitenkin saada haavajo, vaikka ne olisivat kuinka pieniä taahansa. Bella rakastaa luontoa ja musiikkia.

U.näkö: Kuvassa
Bellalla on vaaleansiniset lyhyet hiukset jotka ulottuvat tuskin olkapäillekkään. Hänellä on myös siniset silmät ja vaalea iho. Bellan kasvon piirteet eivät ole kovin terävät. Bellatrixen tuuli ei ole kovin erikoinen. Hän ei käytä koruja tai muita. Hänen lempivaatteisiin kuuluvat hameet ja mekot. Bella on 165cm pitkä ja hieman laihan oloinen. Painaa noin 60kg. Bella kulkee mieluiten paljain jaloin, mutta jos se ei ole mahdollista hän käyttää tennareita tai saapikkaita.

Menneisyys: Bellatrix oli ollut ensimmäistä vuotta lukiossa ennen kuin joutui Limboon. Hänen oli ollut tarkoitus kesälomalla lähteä ystäviensä kanssa lomalle jonnekkin ulkomaille, mutta tämä suunnitelma ei koskaan sitten toteutunutkaan, koska nuori neiti joutui Limboon.


Bellatrix "Bella" Everdeen / Nainen / 17½ / Hetero / Inu-chan


Takaisin alkuun Siirry alas
Inu-chan
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 26.06.2012
Ikä : 19

ViestiAihe: Vs: Rp. Limbo [A/M]   26/6/2012, 14:42

//Mun kuva taitaa olla liian iso Sad
Takaisin alkuun Siirry alas
Inu-chan
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 26.06.2012
Ikä : 19

ViestiAihe: Vs: Rp. Limbo [A/M]   26/6/2012, 14:47

Ups roolaus näyte unohtu täs se:

Bellatrix juoksi katua pitkin kotiinsä päin. Hymy kaareili Bellan naamalla. Kesälloma oli vihdoin alkanut! Voisi nukkua pitkään ja valvoa myöhään. Ja hän pääsisi sille ystäviensä kanssa järjestämälle ja odotetulle ulkomaan matkalle!
"Bella hei!" joku huusi.
Bella kääntyi katsomaan. Pirtelö baarin edessä seisoi kolme hänen ystäväänsä.
"Bella tuu meidän kanssa pirtelölle ja sen jälkeen shoppaileen!" yks heistä huusi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Rp. Limbo [A/M]   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rp. Limbo [A/M]
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
WhyBBer - roolipelifoorumi :: Roolipelit. :: Anime/Manga-
Siirry: