WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer on suomalainen roolipelifoorumi, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman aktiivinen.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Blackout-haven K-15

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
[KADA
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 11
Join date : 20.02.2011

ViestiAihe: Blackout-haven K-15   22/2/2011, 20:46

Blackout-haven
"Muistikatkon satama"

Punainen ei ole enää väri - se on tunnetila, ajatus. Se on ikuisuus, joka välähtää kuolettavana mustissa silmissä. Neste, joka on värjännyt kammottavat hampaat on levinnyt rohtuneille huulille ja hiljaisuus kuolee kirkuvaan nauruun. Kädet ovat pitkät ja luiset, rusto rapisee sormien kuristaessa saalistaan. Et tiedä missä olet. Et tiedä, miten olet päätynyt kammottavalle, pitkälle käytäville. Mutta sen tiedät, ja voit vannoa, ettei edessäsi kohoava "ihminen" halua hieroa tuttavuutta.


Roolipelin keskeisin idea ja johdattelua aiheeseen...
Juoni itsessään on ihan hyvin ymmärrettävä mielestäni, mikäli tämän sattuu pienellä ajatuksella lukaisemaan läpi. Elikkä; hahmomme ovat saaneet muistikatkoksen jossain ja joskus (yksityiskohdat saatte suunnitella itse). Nämä ihmisraukat heräävät seuraavan kerran tyhjästä hallista, maan-alaisesta käytäväviidakosta, jossa uloskäyntiä ei näytä löytävän mistään. Lumi on saartanut pääsisäänkäynnin ja sähköt toimivat paikoittain hyvin huonosti. Alueelta on mahdoton päästä pois ja sen tiedostaminen ajaa hahmot hermoraunioiksi - vähintäänkin - ja jos vielä lasketaan lukuun se seikka, ettei paikka ole täysin asuttamaton sittenkään...

Käytävillä vaeltelee hahmoja, pitkäkätisiä, mustia ja huohottavia olentoja, joilla on pohjattomat, pimeät silmät. Ne ovat kehittyneet jostain alkukantaisesta kemiallisesta liuoksesta vuosien varrella - ja ne ovat nälkäisempiä kuin koskaan! Nämä olennot - kutsumme niitä Siperian enkeleiksi - huokuvat kylmää aivan yhtälailla kuin kotimaansakin. Ne ovat hitaita, laahustavia petoja, joilla on ihmisen mieli, mutta saalistajan vaistot. Ulkonäkö on räsyinen ja musta, hieman yliluonnollinen. Pitkät kädet ja kalpeat kasvot. Silmät ovat suuret ja pohjattomat, sormet luiset ja kankeat. Vaatteet - kaapu - revitty. Kuvitelkaa Ankeuttaja, mutta vähän ihmismäisempänä versiona. Ne muodostavat ns. laumoja tai kulkevat yksin - selviää roolaamalla. Lisää alempaa. Jos luit tämän lisää muuta-kohtaan Siperian enkeli.

Hahmojen välillä saat valita joko tilanteeseen joutuneen ihmisparan, joka joutuu selviämään hengissä tai sitten mustapukuisen Siperian enkelin.

Miten hahmosi reagoi huomattuaan olinpaikkansa, sekoaako hän vai saako itsesuojeluvaistot voittavan aseman? Löytävätkö he uusia huoneita, aseita kenties? Kohtaavatko he käytävien hyytäviä saalistajia? Rakastuvatko he toisiinsa, solmivatko he ystävyyksiä? Kääntyykö joku pimeän puoleen, liittyykö joku Siperian enkeleihin? Rakastuuko joku sellaiseen? Kuoleeko kukaan? Muodostavatko he ryhmiä, joukkoja, partioita. Löytävätkö he tiensä kemistejen tiloihin?


Alue ja sen monimuotoiset mahdollisuudet
Alue sijaitsee jossain päin siperiaa, sen alapuolella jos tarkkoja ollaan. Paikka tunnettiin ennen Tutkimuskeskus Hoždenie'nä, jossa sen aikaiset fysiologit ja kemistit työskentelivät tutkimassa luonnonoikkuja, jäätymistä ja alueelta löytyneitä fossiileja. Vuoden 1997 jälkeen paikka on kuitenkin ollut autio, asuttomaton ja suljettu. Tutkimuskeskus on siis valtava, hallimainen rakennus. Suuri kuin mikä. Käytävät ovat korkeita ja pitkiä, maalattu sinertävänvalkoisella maalilla, joka on jo osittain rapistunut kylmiltä seiniltä. Lattia on kylmä ja koko kokonaisuutena ulkonäkö on karmaiseva ja ahdistavan valkosävyinen.

Pohjois-osassa tutkimuskeskusta on lähelle kahtasataa makuuhuonetta pitkän käytävän varrella. Naisten ja miesten puoli. Monta kylmää, rautaisella jousituksella lepäävää ohutta patjaa löytyy, sekä täkkejä kaapeista. Löydettävissä on myös tutkijoiden pukuja, sotilaiden univormuja ja muuta hauskaa, jota voitte tahtoessanne hyödyntää hahmonne talvivarustuksessa. Lämpitila siellä on noin -5:den ja-10:nen väliltä tilakohtaisesti vaihdellen.

Läheltä makuuhuoneita löytyy oleskelutilat, joissa on särisevä, tuskin toimiva telkkari ja kaksi halpaa, valkoista nahkasohvaa ja särisevä radio. Ruokaa löytyy varastoista ja halleista pakattuna - joskin niiden löytäminen ei aina ole helppoa. Varastohuoneista - ja randomeista huoneista ylipäätään - on löydettävissä taskulamppuja, happoa, paristoja, vilttejä, vaatteita, aseita. Kaikkea mihin mielikuvituksenne riittää! Jos luit tämän, lisää muuta-kohtaan Tutkimuskeskus.


Liittyminen mukaan ja hahmotiedot
Kuten jo aikaisemmin kerroin on sinun mahdollista roolata Siperian enkelillä tai ihmisellä - molemmillakin, jos uskot aikasi ja kyvykkyytesi riittävän. Ihmisellä tullessasi lähetä tälläinen lomake: (suluissa olevat tekstit pois ja omat siihen tilalle!)

Nimi: (Ole Akiharu Chikamatsu tai vaikka Maija - kansalaisuudella ei ole väliä.)
Ikä: (17>30-vuotiaita mielellään!)
Luonne: (Ainakin pari riviä tekstiä, kiitos. Miten kestää painetta - pelkuri vai voittajaluonne?)
Ulkonäkö: (Kuva + rivi, pari tekstiä. Ilman kuvaa yksityiskohtaisempi kuvaus.)
Tausta: (Olisi ihan mielenkiintoista - vaikka ei vält. vaadittua - tietää mistä hahmosi on, minkälaisen elämän hän on ennen omistanut.)
Erityistaidot: (Onko hän nopea juoksemaan, taitava tähtäämään, hyvä unenlahjoiltaan. On kai hän jossain hyvä?)
Muut: (Jäikö hahmosi taskuun linkkuveitsi tai muuta arvokasta tavaraa kun hän saapui tutkimuskeskukselle? Onko hän salaa pahaanpäin taipuva luonne?)
+ Ja tämän lisäksi roolausnäyte, kiitos!

Ja Siperian enkeliksi mukaan pääsee tälläisellä lomakkeella: (suluissa olevat tekstit pois ja omat siihen tilalle!)

Nimi: (Oi kyllä, Enkelisikin tarvitsee nimen, vaikka paha ja tunteeton saalistaja onkin.)
Ikä: (5-vuotias on ihmisen iässä kymmenen, 10-vuotias on ihmisen iässä kaksikymmentä jne. Voivat elää noin 100 elinvuoteen, mutta henkinen kehitys loppuu ns. ihmisen vuosissa kolmeenkymmeneen.)
Luonne: (Onko se vähän ujompi tappaja vai hurja alffa-luonne?)
Ulkonäkö: (Jos haluat persoonallistaa sitä vähän.)
Muut: (Mikäli keksit jotakin kivaa. Esim. Onko sen lempiruokaa pulleat ihmiset vai kenties ihan ihmisten kuivaruoka-sapuska, jota löytää varastoista?)
+ Ropenäyte.

Säännöt:
- Kada is the king
- Te ette ole kiroilevia siilejä (vaikka oh, miten söpöä se olisikaan?) joten otetaan ihan rauhassa sen kielenkäytön kanssa. V*tun sijaan voisi sanoa vaikka hemmetti?
- Käytetään mielikuvitusta!
- Olisi ihan kiva jos ikää ja taitoa löytyisi.
- Bi't ja homot yhtälailla tervetulleita.


Oman hahmoni väkerrän tänne heti kun kerkeän!
Tervetuloa kaikille mukaan!
Takaisin alkuun Siirry alas
Shyren
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
Shyren

Viestien lukumäärä : 349
Join date : 17.09.2010
Paikkakunta : Hevonkuusi

ViestiAihe: Vs: Blackout-haven K-15   23/2/2011, 15:49

Tulossa ollaan, kunhan nyt ensin pääsen sillä lailla olemaan koneella että on aikaa rauhassa kirjoitella tuo/nuo lomakkeet.
Mielelläni ottaisin vaikka kaksi jos saan, ihmisen ja tuommoisen Enkelin Smile

_________________
Lهvع Yهu ♥️

*Eyo! Tää kertomus alotetaan nollasta / siitä ku luokkahuoneen peräl rauhas halus olla vaan*
Takaisin alkuun Siirry alas
Shyren
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
Shyren

Viestien lukumäärä : 349
Join date : 17.09.2010
Paikkakunta : Hevonkuusi

ViestiAihe: Vs: Blackout-haven K-15   23/2/2011, 20:59

Teen nyt kummatkin lomakkeet ja jos ei käy että tulen kahdella niin sitten tulen sillä kumman katsot paremmaksi Smile

Nimi: Kaia Nikolina Juditsh
Ikä: 21
Luonne: Kaia on hyvin sosiaalinen, mutta silti hieman ujo persoonallisuus. Nuori neiti ei usein möläyttele asioita koska katsoo sen olevan sopimatonta ja tuntee olonsa epämukavaksi tehtyään jotakin hyvin ilkeää tai pahaa. Tämä taas on perua perus-ankarasta kasvatuksesta jota Kaia ilmentää esimerkiksi omalle nuorelle tyttärelleen joka asuu hänen äitinsä hoteissa.
Kaiken tämän kireyden ja pinnallisuuden takana elelee kuitenkin piilossa huumorintajua ja tukahdutettua uteliaisuutta, unohtamatta tietenkään hyvin pientä kaksimielisyyttä jota nuori nainen ei päästä esille kovin helposti. Nämä pysyvät usein tytön omana tietona ja hän nauraa yleensä vain hyvien ystäviensä seurassa.
Kaaoksen omaisessa tilanteessa Kaia osaa useimmiten ottaa tilanteen haltuunsa, lohduttaa ja tukea, mutta jos on kyse vaarasta -varsinkin välittömästä- saattaa nuorukainen mennä paniikin omaiseen tilaan jolloin hän yrittää tukeutua uskoonsa. Hän osaa tuollaisen vaaran jälkeen kyllä hoitaa muita ja jättää silloin oman olonsa huomioimatta sen tarkemmin.
Ei Kaia itsetuhoinen tai mitään sinne päinkään ole, kyllä hän itsestään välittää.

Ulkonäkö: Kuva on tulossa... Kaia omaa vaaleat hiukset ja pohjoismaisen, vaalean ihon. Arjalaisen ominaispiirteitä hänellä on vielä sen verran että tytön silmät ovat siniset.
Nuori nainen käyttää yleensä tiukkoja farkkuja, toppia -tai t-paitaa- ja jotakin nättiä villapaitaa tai hyvin harvoin hupparin tyylistä päälispaitaa.
Kaia on hoikka, mutta silti siis normaalipainoinen eikä anorektikko, ja kasvot ovat hieman kapet ja leukaperät kulmikkaat. Käyttää silmälaseja, koska kaukonäkö on hieman huono.

Tausta: Kaia Nikolina Juditsh on alunperin Norjan kasvatti -ja omaakin tämän takia pohjoismaisia piirteitä- ja hän syntyi hyvin tavalliseen perheeseen. Uskonto oli kuitenkin todella tärkeä osa nuoren tytön perheen elämää, siitä hän onkin omaksunut nykyisenkin vahvan uskonsa.
Kaian elämä oli uskontopainoitteista, opiskelua ja kotitöitä. Jossakin välissä murrosikää sattui kuitenkin erhe, jonka takia tytön äiti hylkäsi tämän melkein puoleksi vuodeksi. Kaia tuli raskaaksi ulkomaalaiselle miehelle ja kun ei suostunut aborttiin, muutti miehen kanssa ulkomaille.
Mies jätti Kaian melkein puoli vuotta myöhemmin ja silloin nuoren tytön äiti huoli Kaian takaisin, oli hän kuitenkin rakastava äiti. Kaia jatkoi opiskeluaan ja äiti jäi hoitamaan nuorta tyttöä joka omisti saman nimen kuin tämä; Anne Karolina.
Kaia Nikolina luki itsensä toimittajaksi, mutta taiteellisena ihmisenä aloitti maalaamisen ja ajatteli että jos ei menestyisi, voisi hän yrittää hakea toimittajan paikkaa. Tuolloin hän oli jo 19 ja hänen tyttärensä puolitoista vuotta.

Erityistaidot: Erityisen hyvä Kaia on taiteissa, mutta siitä ei taida tuolla olla apua. Kaia on myös sulavan ruumiinrakenteensa takia nopea, ei kuitenkaan lukeudu nopeimpiin. Hän osaa myös ampua tyypillisellä aseella koska hänen isänsä opetti tyttöä metsästämään jo nuorena. He asuivat kuitenkin kylässä jossa siitä oli ihan hyötyäkin. (joten taisi asia sitten olla aseen käyttö/tähtääminen?)

Muut: Siperian enkeli, tutkimuskeskus. Kaia kantaa aina farkkujensa taskussa muutamaa perinteistä hiuspinniä ja ranteessaan hänellä on tyypillinen rannekello.

+ RpNäyte: Sujautan tavalliset lenkkitossut jalkaani ja sitaisen hiukseni pikaiselle poninhännälle. Avaan ja suljen ulko-oven hiljaa, samalla kun hipsin itse harmaaseen ja kosteaan ulkoilmaan. Tuuli puhaltaa melko lempeästi ja ilmassa voi selvästi haistaa aamun joka valkenee puolen tunnin kuluttua.
Hyppään muutaman kerran pienen hypyn ja lähden sitten pikaiselle aamulenkille hölkäten, jotta jaksaisin jälleen koko pitkän päivän töissä. Aamun alkaessa kunnolla sarastaa avaan ulko-oven uudelleen ja pujahdan siitä sisään, vastaani iskee tuoreen kahvin tuoksu ja äänet keittiöstä. Huikkaan huomenet ja kaadan itselleni kahvia, tunnin päästä minun pitäisi olla jo työpaikallani, koska nuorena päätin sittenkin ottaa toimittajan paikan josta haaveilin.
Juotuani pikaisen kahvin, puen vaihdan lenkkiasusteeni tavalliseen työasuuni ja lähden eteiseen huikaten samassa talossa asuvalle äidilleni; "Heippa, lähden nyt töihin"
Nousen autoon ja lähden ajamaan auringon noustessa yhä ylemmäs pilvettömällä taivaalla.

JOS haluat toisenlaisen roolipelausnäytteen niin teen sen ihan mielelläni Smile Ja tämä on suunnilleen sen pituinen kuin kirjoitan jos muut vastavuoroisesti kirjoittavat myös kohtuullisen pitkiä.Ja Siperian enkeliksi mukaan pääsee tälläisellä lomakkeella:

Nimi: Malaika (ihan vain 'enkeli')
Ikä: 11, eli ihmisten iässä 22?(jos oikein ymmärsin)
Luonne: Malaikan luonne heittelehtii aika hurjasti, välillä se piilottelee varjoissa ja pysyy hiljaa kun taas välillä se hyökkää melkein jokaisen liikkuvan kohteen kimppuun joka ei kuulu sen omiin.
Nuoren Malaikan sisällä kuohahtelee aina hieman riippuen sen tilanteesta, kylläisenähän se on tietenkin paljon rauhallisempi ja nälkäisenä hyvinkin hyökkäävä, mutta yleisesti ottaen Malaika on kuitenkin hyvinkin komenteleva ja hyökkäävä.
Sillä on itsesuojelutahtoa ja se on välillä jopa romantikko, omalla erikoisella tavallaan. Malaika ei nimittäin näytä sitä samalla tavoin kuin ihmiset.

Ulkonäkö: Hmm.. No jos ankeuttajan kuvittelen hieman ihmismäisemmäksi niin enpä osaa oikein lisätä tähän mitään, vielä 0.o
Muut: Siperian enkeli, tutkimuskeskus. Kaikkein mieluiten Malaika syö kaiken tuoreena, mutta tyytyy nälän yllättäessä mihin vain syötäväksi kelpaavaan.
Naispuolinen?

+ tulossa... (nyt on hieman kiire)


ROPENÄYTTEIDEN (ja kuvien?) PITÄISI TULLA VIIMEISTÄÄN PERJANTAI-SUNNUNTAI -välisenä aikana.

_________________
Lهvع Yهu ♥️

*Eyo! Tää kertomus alotetaan nollasta / siitä ku luokkahuoneen peräl rauhas halus olla vaan*


Viimeinen muokkaaja, Shyren pvm 24/2/2011, 18:57, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
[KADA
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 11
Join date : 20.02.2011

ViestiAihe: Vs: Blackout-haven K-15   24/2/2011, 15:23

Tervetuloa mukaan, Shyren!
Olet vapaa liittymään molemmilla hahmoilla, hyvältä näytti esittelyt. Ja yks ropenäyte riittääpi, enkä vaadi siltä paljoa. Muutama lause ja its enough.

Ja kuvat vapaavalintaisesti. Malaikan kanssa voit vapaasti improvisoida ulkonäössä. Siperian enkelit kun voivat olla kovinkin paljon omia persoonallisuuksiaan myös ulkokuorelta c;
Takaisin alkuun Siirry alas
Shyren
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
Shyren

Viestien lukumäärä : 349
Join date : 17.09.2010
Paikkakunta : Hevonkuusi

ViestiAihe: Vs: Blackout-haven K-15   24/2/2011, 18:45

Kiitos ja nää lisätiedot oli ihan hyödyllisiä. Roolipelausnäytteen pistän ihan justiinsa tuohon ihmisen lomakkeen alle.

_________________
Lهvع Yهu ♥️

*Eyo! Tää kertomus alotetaan nollasta / siitä ku luokkahuoneen peräl rauhas halus olla vaan*
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Blackout-haven K-15   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Blackout-haven K-15
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
WhyBBer - roolipelifoorumi :: Roolipelit. :: Kauhu.-
Siirry: