WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer on suomalainen roolipelifoorumi, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman aktiivinen.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Roleplay × Drôle's stable

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Oliviapa
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 09.01.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Pariisi

ViestiAihe: Roleplay × Drôle's stable   11/1/2011, 15:50

Juu juu, hei vaan. ( :: Tässä nyt olisi ensimmäinen roolipelini tänne, joten toivoisin henkilöitä kans, ettei tää jäis erakoks muitte ropejen sekaa. : d Toivon että olet aktiivinen sekä kokenut - niin roolipelauksesta, kuin nelijalkaisita ystävistämme siellä ruudun toisella puolella, hihi. Oikeinkirjoituskin olisi kiva, jotta siitä sun tekstistä sais edes joku selvää. ): + Lisäksi kaipaisin jokaiselta hahmolta sitten vähintään kolmen rivin roolaukset. mutta joo. (--:

- - - - -

Juonentönkää ~ Olet muuttanut vastikään Saksan pieneen kylään, maalaiskylään. Ympärillä laajenee enimmäkseen vain peltoa, tai muiden maailaisjunttien taloja, tai muita rakennuksia. Kylän pohjoisrajalla, sijaitsee kuitenkin pieni hevostalli, Drölen yksityistalli. Muutettuasi kylään, olet tiedustellut mahdollisia vapaita paikkoja tallista, ja saanutkin sellaisen omalle nelijalkaisellesi. Vietät aikaa tallilla, tai muualla kylällä, sekä elät jokapäiväistä elämääsi. Juu anteeksi, se hiukan tökkii, ja lyhytkin se on. Sad

- - - - -

Säännöt ~

x Ei kiroilua, tai muuta huonoa käytöstä
x Ei mitään angstausta myöskään, or something
x Ei kuolla/ tapeta
x Olet aktiivinen & kokenut + oikeinkirjoituksenkin hallitset hyvin, ei tietenkään haittaa jos joskus sattuu pieni vahinko c:
x + muut ihanaakin ihanemmat säännöt ;--)

- - - - -

Lomakkeet ~

Ihmiselle »

Nimi > Englantia, kiitos
Ikä > Haarukka 15 - 17 ikävuoden välillä
Ulkonäkö > Joko sinulla olisi hevoselle tai ihmiselle kuva, + linkki sille, jolla ei ole. (: Tajuutte varmaan ? :--D
Luonne > Ylittäisi mielellään tuollaiset neljä riviä
Harrastukset >
Muuta > No jotain : d

- - - - -

Hevoselle »

Nimi >
Ikä > huomioikaa, 13 - vuotiaskin hevonen, on vielä nuori, ei suinkaan mikään raihnainen papparainen.
Rotu >
Säkä
Painotus >
Luonne > Ylittää neljän rivin ainakin
Muuta > Jotain ( :

^ Saa olla omakin lomake, kunhan sisältävät yllä olevat tiedot. (:

- - - - -

Mukana ~

Oliviapa - Amelié

- - - - -

Omat lomakkeeni ~

→ Amelié Shana Filnstone
→ Viidentoista, syntynyt 12.5
→ Neitokainen kyseessä.
→ Oma hevonen on oma poikaystävä, hihi
→ Harrastanut ratsastusta neljän vanhasta.
→ Ollut hevosten kanssa kuitenkin koko ikänsä.
→ Harrastaa myös piirtämistä sekä valokuvausta, epävirallisena vain. :>
→ Vasenkätinen
→ Ei juo tai polta - tappaa.

Luonne → Ensivaikutelma Ameliésta on useimmiten hiljainen sekä ujo neitokainen, joka vetäytyy mielellään muiden varjoon. Hmm, toinen luonteenpiirre - ujous -, on kyllä osa Amelién luonnetta, mutta sitäkään ei esiinny muualla kuin vieraiden seurassa. Hiljainen tai syrjään vetäytyvä tyttö ei kuitenkaan ole, ehei. Neitokainen on varsin puhelias sekä pirteä nuorukainen, joka ilmaisee mielipiteensä jos tarve on. Rohkeakin tuo on, ja asenetta löytyy tarpeeksi. Huumorintajukin on Amelién hallussa, vaikka monikaan ei siitä useimmiten paljoa tajua, hihi.

Neitokaisemme on kova flirttailemaan, vaikkei olekkaan sillä ikinä mitään vakavasti tarkoittanut. Amelié on joskus ala-asteella jotain pientä juttua erään pojan kanssa vetänyt, sillä halusi olla koko kaupunkinsa siistein tyyppi. Mitään sekään ei kyllä oikeasti tarkoittanut, kummankaan osalta, hehe. Neitokaisemme ei oikeastaan osaa olla kovinkaan romanttinen, joten illalliset pimeässä, ruusujen ympärillä on Amelién osalta pelkkää vitsiä. Toki tuo osaa ottaa asian vakavasti, jos nyt sattuisi olla ihastuksissa jotain ihmistä kohtaan, muhah.

Pahoja tapoja tyttösellämme ei oikeastaan ole, kun ei ole kertaakaan tupakkaa tai alkoholia maistanut. Jos erästä asiaa nyt voisi laskea pahaksi tavaksi, niin energiajuomat, haha. Amelién mielestä se ainakin on pahaa, jos on koukussa niihin, ja neitokaisellemme kun on käynyt niin, hihi. Toivottomana neito on yrittänyt vähentää niiden käyttöä, ja onnistunutkin, mutta aina välillä sellainen löytyy laukusta tai kädestä, hehe.

Ulkonäkö →

Amelié omistaa suklaanruskeat, kauniit silmät, vaikkei itse niistä paljoa välitä. Tuo kun haluaisi itselleen vihreät tai siniset silmät, vaikka miltein jokainen hänen kaveripiirissään valitsisi mielummin ruskeat kuin vihreät tai siniset, hihi. Tyttömme silmät ovat keskikokoiset - ei liian suuret tai pienet, ja ne ovat sopivan välimatkan päässä toisistaan, ainakin Amelién mielestä.

Neitokaisen hiukset ovat tummanruskeat, luonnostaan. Neitokainen ei ole koskaan niitä värjännyt, vanhemmat kun ovat olleet aina sitä tekoa niin vahvasti vastaan, ettei mahdollisuutta ole ollut. Raitoja hänellä on ollut, mutta muutaman viime vuoden aikana Amelié on antanut hiustensa olla rauhassa, eikä ole värjäillyt niihin raitoja tai mitään muutakaan.

Pituutta neitokaisellamme löytyy 171 senttiä, sekä painoa 51 kilogrammaa. Tyttö itse on mittoihinsa tyytyväinen, eikä aio muutamaan vuoteen niihin itse mitenkään vaikuttaa, ellei ole tarvetta, hihi. ulkonäössään Amelié panostaa ehkä eniten hiuksiin, ne kun tahtovat aina lennähtää aivan sekaisin, milloin ensivaikutelma hänestä voisi näyttää peikolta. Vaatetus puolessa Amelié kallistuu kylmemmällä säällä huppareihin sekä pitkähihasiin, lökäreihin sekä farkkuihin. Lämpimällä tuo tietenkin varustaa itsensä kevyemmällä, kuten topilla ja shortseilla. Ratsastukseen tuo katsoo parhaaksi pistää aina säänmukaiset vaatteet, no totta kai, muhaha. Jaloista neitokaiselta löytyy aina tennarit, tai kuluneet tallikengät, jotka toimivat edelleen jaloissa tallille mentessä. Toppatakeista tuo ei paljoa perusta, ellei löydy joku hieno, mitä voisi ja kehtaisi ehkä pitääkkin muiden ihmisten ilmoilla.

Perhe →

» Isä, Harry William Filnsotne, neljäkymmentä vee, kirurgi.
» Äiti, Wenda Danielle Filnsotne, kolmekymmentä kahdeksan vee, kiinteistövälittäjä.
» Pikkuveli, Tyler Thomas Filnstone, kolmentoista, opiskelee koulussa.

Horse »

Nimi × Ziploose N Fancy Free II
Kutsumanimi × Aristotle
Ikä × Yhdentoista
Rotu × Amerikkalainen puoliverinen
Säkä × 171 cm
Luonne × Ziploose N Fancy Free on innokas puoliverinen, jolta energisyys ja työninto ei tuntuisi loppuvan ikinä. Puoliveriruunamme kun jaksaa viilettää ja vouhottaa milloin missäkin, vaikka kaikki muu tuon ympärillä olisikin kuollutta, hehe. Aristotle on toki hyvin ratsastuttettujen apujen sisällä hyvinkin kuulevainen, ja osaa keskittyä siihen, mitä tekee juuri sillä hetkellä. Valitettavasti siinä menee useimmiten aikaa, eikä sitä taijota puoliverisemme käytökseen tuosta vain, yhyy.

Aristotle on syntynyt rotunsa alkuperämaassa, eli Yhdysvalloissa, mistä se tuotiin nykyiseen kotimaahansa tuon ollessa kuuden. Puoliveriruunan koulutus aloitettiin tuon täytettyä kolme. Aluksi koulutus perustui pääasiassa kouluratsastukseen. Lopulta omistaja huomasi, että Aristotle onkin parhaimmillaan esteillä, milloin koulutuksen pohja vaihdettiin sinne, hihi.

Ziploose N Fancy Free on varsana ollut hyvinkin huomionkipeä, mikä onneksi on laantunut sitä mukaan, kun ikää on tullut lisää. Nykyään Aristotle huomiota enimmäkseen omistajaltaan - ties minkälaisilla tavoilla, höhöö. Puoliveristämme on varsana käsitelty myös paljon, joten ruuna ei varsinaisesti arista mitään, kunhan vain joskus saattaa tehdä vaikka mahan harjaamisesta hirveän shown hoitajalleen. Litistäminen, sekä karkailu on myös edelleen Aristotlen pahoja tapoja, vaikkei puoliverinen niitä usein teekkään.

Puoliverisellämme on jos jonkimoista lempipuuhaa, mutta kuuluisin niistä taitaa olla laukkaaminen - pellolla, kentällä tai ihan missä vain - puoliverisemme kun jaksaa änkeä omia laukkakohtauksiaan ties minne väliin. Mutta eihän se ole muutakuin yksi asia, mitä ruunamme pitää omasa maailmassaan tärkeänä. Esteiden ylitys, kavereiden kanssa puuhailu sekä se tärkein - syöminen, hehe - on tärkeää. Hmm, totta kai Aristotle pitää karkeista, omenat ovat suurinta herkkua, nams.

Skp × Ruuna
Painotus × Esteet pääasiassa, harvemmin myös koulu.
Ulkonäkö × seuraava viesti c:
Puoliveriruunamme omistaa viehättävän pään sekä suuret ilmekkäät silmät. Tuolla on pitkä, lihaksikas kaula sekä selväpiirteinen säkä. Pitkä ja viisto lapa, plus kokonaisvaikutelmaltaan suorakaiteen muotoinen runko. Lihaksikas selkä, voimakkaat, pyöristyneet lautaset, suorat ja vahvat jalat, lyhyet sääriluut sekä kestävät kaviot.

Muuta ×
Ratsastus →
> Kouluratsastus:
» Musta koulusatula + valkoinen huopa + nahkainen kouluvyö.
» Tummanruskeat kankisuitset + kankiohjat + kankikuolaimet.
» Pintelipatjat + punaiset fleece-pintelit.
> Esteratsastus:
» Tummanruskea estesatula + vaaleansininen huopa + tummanvihreä satulanalusta + vatsapanssari + alamartingaali.
» Ruskeat suitset meksikolaisella turpiksella + kolmiosainen oliivikuolain + kuolainkumi + kangasohjat.
» Kaikkiin jalkoihin ruskeat jännesuojat + mustat kumiputsit.
> Maastoratsastus:
» Ruskea yleissatula + punainen huopa + chambonit.
» Mustat artemis suitset, joissa aachenturpahihna + nivelkuolain.
» Kaikkiin jalkoihin hivutussuojat.
Loimitus →
» Kesäisin jos on hikinen tai muuten märkä, sininen hikiloimi sisälle.
» Jos pakkasta yli -5 astetta, sisälle beige fleece-loimi.
» Ulos mentessä harmaaruudullinen ulkoloimi jos pakkasta yli -5 viiva -10.
» Kovemmalla pakkasella punaruudullinen fleece + ruskearuudullinen toppaloimi kauluksella.
» Kovalla sateella tai pakkasella ratsastusloimi alku- ja loppuverkassa.
» Sateella keltainen sadeloimi.
» Mennään eikä meinata.
» Ei mitään hidastelua, hei.
» Esteillä saa ja kuuluukin mennä kovaa ja kaahotella.
» Omenat on parhaita, namskis. ;--)
Ruokinta →
» Aamulla puolitoista litraa täysirehua + kolme siivua heinää + puhdas vesi
» Päivemmällä neljä siivua heinää + mysliä + puhdas vesi
» Illalla kaurat + ruisleipä + puhdas vesi c:
» + tarhassa aina heinää saatavilla + puhasta vettä :--D
Koulutus →
» Ko: Vaativa B RE: 140 cm ME: 120 cm

- - - - -

++ mukaan otan niin paljon kun halukkaita vain on (--: && mukaan vaan rohkeasti (8Takaisin alkuun Siirry alas
Oliviapa
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 09.01.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Pariisi

ViestiAihe: Vs: Roleplay × Drôle's stable   11/1/2011, 16:14

yää, porukkaa ? ( :::
Takaisin alkuun Siirry alas
SCREENAGER
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 123
Join date : 13.08.2010
Ikä : 23

ViestiAihe: Vs: Roleplay × Drôle's stable   11/1/2011, 19:22

Söpö juoni ja idea, mutten itse ole juuri innostunut hevosista ja eläinropeista. Enkä oikeastaan tiedä miten hevoset käyttäytyy, kun en ole juuri ollut tekemisissä. Mutta moni muu varmasti on, joten odotusta vain! :---)))

Modena tosin täytyy ikävästi ilmoitta, että avataresi on liian suuri, venyttää tuota sivupohjaa, pystyisitkö etsimään uuden, hieman pienemmän? tai vaikka rajaat tuon saman kuvan pienemmäksi vaikka vain windowsin omalla kuvanesikatselulla. :--))

_________________
tomo ni ikiru kono hoshi somete
kowarete iku sekai

klikatkaa tästä, te jotka haluatte kirjoittaa ja nauttia raa'asta ja karusta maailmasta, näin ihan miesten kesken

missä on ihmisten persoona? erottumisenhalu ja yksilöllisyyden kaipuu?
KAPINA JA OMAT AIVOT??

koittakaa keksiä jotain uutta välillä.

Takaisin alkuun Siirry alas
ssaar
Life is too important to be taken seriosly ~
Life is too important to be taken seriosly ~
avatar

Viestien lukumäärä : 883
Join date : 17.01.2011
Ikä : 21
Paikkakunta : Piikkiö

ViestiAihe: Vs: Roleplay × Drôle's stable   20/1/2011, 22:02

Lomakkeet ~

Ihmiselle »

OMALOMAKE ○

NIMI ○ Luna Rue Evanna McMason
KUTSUMANIMI ○ Luna
SKP ○ Neiti
IKÄ ○ 17, synttärit 2.3
SEX. SUUNT ○ Bi

ULKONÄKÖ ○
Vaaleat, lyhyehköt hiukset ja sammaleen vihreät silmät.
Ulos lähdettäessä, laittaa hieman ripsiväriä ja kajaalia korostamaan silmiä, ei käytä muita meikkejä.
Omistaa kaksi reikää vasemmassa korvassa ja yhden oikeassa.
Pieni lohikäärme-tatuointi nilkassa. (ei näy kuvassa)

LUONNE ○
Positiivinen ilopilleri, joka haluaa piristää kaikkia
On ollut aina iloinen lapsi, näyttää surunsa vain lähimmille ystävilleen. Muiden nähden, tukahduttaa surulliset tunteet ja esittää rohkeaa.
Vihaa itsekeskeisiä ja itsekkäitä ihmisiä, ja myös näyttää sen.
Tempperamenttinen luonne, suuttuu helposti, muttei ole pitkä vihainen.
Rakastaa puhumista. Vaikkei olisi mitään tärkeää sanottavaa, keksii aina jotain puhuttavaa.
Vihaa, jos ihmiset keskeyttävät hänet, vaikka tekeekin niin usein itse.
Ei osaa pitää kovinkaan hyvin salaisuuksia. Tai no, riippuu salaisuudesta. Pikkusalaisuudet voi kertoa eteenpäin.
Jälkiviisas ja itsepäinen.
Kun päättää tehdä jotain, tekee sen.
Rakastaa valokuvausta, muttei omista kameraa. Huumorintajuinen ja flirtti. Ihastuu helposti.

MUUTA○
x Vasenkätinen
x Allerginen kookokselle
x Juo välillä

- - - - -

Hevoselle »

Nimi > White Velvet
Ikä > 7 vee
Rotu > Arabi
Säkä > 170 cm
Painotus > Maastoesteet

Luonne > Rakastaa kilpailua ja karkailua omille teilleen. Esittää pelotonta, vaikka oikeasti on välillä todella säikky.
Eloisa ja todella sosiaallinen, välillä lapsellinen.
Omistushaluinen ja suojeleva omistajaansa kohtaan. Tulee mustasukkaiseksi ja alkaa kapinoimaan, jos omistaja viettää paljon aikaa muiden hevosten kanssa. Ei kuitenkaan ole pitkävihainen.
Ei sovi aloittelijoille, koska on todella energinen ja hankala hallita.

Muuta >
x Isokokoinen arabiksi
x Emä, 167 cm
x Isä 170 cm


http://fi.gosupermodel.com/profiles/picture_archive.jsp?id=570685&imagetype=0&offset=32
Arabin kuva.

http://fi.gosupermodel.com/profiles/picture_archive.jsp?id=570685&imagetype=0&offset=32
Ihmisen kuva, se missä tyttö istuu arkun päällä.
Takaisin alkuun Siirry alas
pealexandra
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 20
Join date : 20.03.2011
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: Roleplay × Drôle's stable   20/3/2011, 12:24

Lomakkeet ~

Ihmiselle »

Nimi > Elisabeth Bellellee Young "Belle"
Ikä > 17 vuotta
Ulkonäkö > Kuva
Luonne > Nimi Belle on lyhennys Bellelleestä, mutta uskaltakaapa vain kutsua häntä hänen oikealla nimellään! Belle on seitsemäntoista ja oikea kaunotar - hänellä on korpinmustat hiukset jotka ryöppyävät vyötäisille asti suorina kuin mitkä, sopivasti ruskettunut iho sekä mustikansiniset silmät. Belle myös pukeutuu aina elegantisti ja tyylikkäästi. Hän on hieman pidättyväinen, mutta ystävällinen. Huumorintajua tältä neidiltä myös löytyy.
Harrastukset > Ratsastus ~ On ja tulee aina olemaan ainut
Muuta >
~ Ei juo, eikä polta
~ Hetero
~ Vasenkätinen
~ Vihaa tyyppejä jotka esittää
~ Rakastaa laukkaamista
~ Rakastaa esteitä
~ Rakastaa hevosen uittamista
~ Omistaa mopoauton ja mopokortin


- - - - -

Hevoselle »

Nimi > Cinnamon's Cinderella "Cindy"
Ikä > 8 vuotta
Rotu > Suomalainen puoliverinen
Säkä > 178 cm
Painotus > Esteet
Luonne > Cindy on Bellen kisahevosista tietyllä tavalla vaikein yksilö ja tietyllä tavalla helpoin yksilö. Pv tamma tanssahtelee tallinpihalla esittäen taitojaan orille. Paikoillaan se ei koskaan jaksa olla. Siksi se välillä tekee taluttamisestakin vaikeaa kun aina pitäisi päästä mahdollisimman nopeasti talliin taikka tarhaan. Hoitaessa tamma ei pysy koskaan paikoillaan ja siksi se kannattaa sitoa kiinni. Cindy osaa kyllä varoa ihmistä. Mutta sen yliliikkuvuus tekee hoitamisesta mahdotonta. Mutta kun hetken aikaa on harjannut niin kyllä tamma vähitellen rauhoittuu. Ratsastaessa tamma kuumenee esteille ja silloin on martingaali paikallaan. Cindy koheltaa ympäri kenttää ja näyttää kuin siitä ei tulisi mitään mutta sitten kun tammalle saa "jalat alle". Niin silloin alkaa hän itsekkin rentoutua. Maastoesteitä tämä tamma rakastaa ja siinäkin se kuumenee sen verran että martingaali aina päälle. Se hyppää maastoesteitä kovaa ja korkealta. Mikä tekee siitä loistavan maastorata hyppääjän. Juoksuttaa kannattaa tätä tammaa aina hetken ensiksi ja aina ennen koulua niin vähän hypyttää. Koska muuten on hyvin mahdotonta että pv tamma saadaan kunnolla kuulolle.
Muuta >
Ko: HeA
Re: 160 cm
Me: 165 cm
~ Rakastaa maastoilua
~ Rakastaa laukkaamista
~ Rakastaa esteitä
~ Rakastaa uittamista
~ Vihaa kärpäsiä

Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Roleplay × Drôle's stable   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Roleplay × Drôle's stable
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
WhyBBer - roolipelifoorumi :: Roolipelit. :: Eläinropet.-
Siirry: